Tulevaisuuden tavoitteiden saavuttamiseksi täytyy tietää ensin, missä mennään nyt. Siksi matkamme asiakkaan kanssa alkaa lähes poikkeuksetta nykytila-analyysistä. Nykytila-analyysi auttaa selvittämään liiketoiminnan tärkeimmät kehityskohteet, kirkastamaan tavoitteet ja priorisoimaan tarvittavat toimenpiteet liiketoiminnan kehittämiseksi.

Nimestään huolimatta nykytila-analyysi tähtää tulevaan. Muodostamme kattavan kokonaiskuvan siitä, mihin suuntaan liiketoimintasi on kehittymässä ja miten liiketoiminnan eri osa-alueet pelaavat yhteen. Kun tiedät liiketoiminnan riskit, tulevaisuuden muutoksiin on helpompi varautua. Kilpailussa pärjätäkseen yrityksen tulee kasvaa. Tavoitetilan saavuttamiseksi etsimme jokaisen asiakkaan kanssa juuri heille sopivat ratkaisut: emme kerro vain sitä, missä on kehittämisen varaa, vaan tarjoamme konkreettisia ja toteutettavissa olevia ratkaisuvaihtoehtoja.

 

Yrityksen liiketoiminnasta syntyvän datan ja informaation avulla voimme selvittää tarkasti, mitkä tekijät ovat asiakkaan liiketoiminnan vahvuuksia ja missä heikkoudet piilevät. Jokaisen yrityksen on tärkeää miettiä läpi omien prosessiensa tehokkuutta, sillä mitä enemmän aikaa säästyy ylimääräisistä työvaiheista ja hallinnollisilta töiltä, sitä enemmän yritys pystyy keskittymään ydinosaamiseensa. Siksi toimintamme keskittyykin automatisoimaan ja karsimaan aikaa vieviä prosesseja.

 

Yrityksen toiminnassa asiakkaat ovat aina liiketoiminnan keskiössä. Aina ei ole kuitenkaan selvää, kuinka kannattavia eri asiakkuudet ovat. Esimerkiksi suurikaan asiakas ei ole välttämättä liiketoiminnan kannalta optimaalinen.

Nykytila-analyysin myötä kehittynyt asiakasryhmien tuntemus auttaa hankkimaan uusia asiakkaita kannattavasti, parantamaan asiakaskokemusta sekä ennakoimaan, mitkä tekijät vaikuttavat asiakaspoistumaan. Lisäksi tiedät tarkasti, mitkä ovat tuottavimpia asiakkuuksiasi.

Meillä sinun etusi tulee ensin. Tavoitteenamme on kasvattaa asiakasyritystemme liiketoiminnan tuottavuutta, kannattavuutta ja ennakoitavuutta yrityksen johdon ja omistajien rinnalla. Haluamme olla pitkäaikainen toimittaja ja kumppani, ja siksi asiakkaan hyvä kokemus palveluistamme on meille tärkein tavoite. Tyytyväiset asiakkaamme arvostavat erityisesti sitä, että pidämme kiinni sovitusta, työn laatu on korkeaa ja kustannustaso pysyy sopivana. 

 

Jatketaan matkaa yhdessä! Voit ottaa meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

6 + 2 =