Haemme nyt joukkoomme asiantuntijamyyjiä!

Redocap Oy on voimakkaasti kasvussa oleva ohjelmisto- ja asiantuntijayritys Oulusta.  Redocap keskittyy luomaan kilpailukykyä asiakasyrityksilleen. Yhtiömme palvelutarjooman keskiössä ovat kehittämämme Redoflow-moduulit, jotka on rakennettu Microsoft Dynamics 365 Business Central -ympäristöön. Mahdollistamme asiakasyrityksillemme liiketoimintaprosessien korkean automatisoinnin mm. tilaus-toimitus-laskutus -ketjun ja oikea-aikaisen raportoinnin osalta.

Tarjoamamme ratkaisut mahdollistavat tekoälyn sekä automaation hyödyntämisen yrityksen perusprosesseihin ja toiminnan digitalisoinnin aina sähköiseen kirjanpitoon asti, vapauttaen asiakasyritysten resursseja ydinliiketoimintaan. Olemme tuoneet suurten yritysten ratkaisut kaikkien yritysten saataville koosta riippumatta uniikilla konseptillamme.

Etsimme nyt lisää nälkäisiä b2b-myynnin ammattilaisia osaavaan joukkoomme Oulun talousalueelle. Työssäsi vastaat uusien asiakkuuksien hankkimisesta ja asiakassuhteiden hoitamisesta.

Odotamme sinulta:

  • Rohkeaa, aktiivista ja innovatiivista asennetta sekä otetta myynti- ja asiakastyöhön.
  • Kokemusta tuloksellisesta myynnistä B2B-sektorilla
  • Ymmärrystä nykyaikaisen teknologian hyödyntämisestä yrityksen liiketoiminnassa
  • MS Officen osaamista

Tarjoamme sinulle:

  • Haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän
  • Erittäin kilpailukykyiset tuotteet ja palvelut
  • Hyvät kehitys- ja etenemismahdollisuudet
  • Kilpailukykyisen palkan
  • Loistavat työkaverit

Kiinnostuitko?

Lähetä työhakemus ja CV osoitteeseen rekry@redocap.fi 31.8.2019 mennessä. Lisää hakemusviestin otsikoksi ”Asiantuntijamyyjä”. Työpaikkoja koskeviin kyselyihin vastaa myyntijohtajamme Jerry Keisala gsm. 050 4687 933 (klo 9-15 välisenä aikana). Laitathan hakemusta tulemaan nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.