Haemme nyt joukkoomme asiakkuuspäälliköitä!

Redocap Oy on voimakkaassa kasvussa oleva valtakunnallisesti toimiva ohjelmisto- ja asiantuntijayritys Oulusta. Missiomme on tuoda suurten yritysten ratkaisut kaikkien yritysten saataville koosta riippumatta ja näin luoda asiakasyrityksillemme kestävää kasvua ja kilpailukykyä.

Palvelukokonaisuutemme Redoflow tarjoaa yrityksille uudenlaisen tavan automatisoida liiketoimintansa ydinprosessit aina tarjouksesta tilaukseen ja kirjanpitoon saakka. Palvelu vapauttaa resursseja ydinliiketoimintaan ja näin tehostaa sekä nopeuttaa koko organisaation päivittäistä työskentelyä. Redoflow on rakennettu Microsoftin jatkuvasti kehittyvään Dynamics 365 Business Central -ympäristöön. Microsoft on segmenttinsä markkinajohtaja ERP-alustojen kehittäjänä ja Redocap on osa Microsoftin kansainvälistä partneriverkostoa.

Etsimme nyt menestyshaluisia B2B-asiakkuuspäälliköitä Oulun, Uudenmaan ja Pirkanmaan talousalueille kasvavaan joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen. Työssäsi vastaat uusien asiakkuuksien hankinnasta ja asiakassuhteiden hoitamisesta. Asiakkaitasi ovat yritysten ja organisaatioiden ylimmät päättäjät. Voit olla tulevaisuuden lupaus tai jo kokenut konkari. Kattava perehdytyksemme varmistaa sen, että sinulla on kaikki edellytykset menestyä tehtävässäsi. 

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on:

 • Rohkea, aktiivinen ja innovatiivinen asenne sekä ote myynti- ja asiakastyöhön
 • Halua jatkuvasti oppia ja kehittyä
 • Kokemusta tuloksekkaasta myynnistä B2B-sektorilla
 • Ymmärrystä nykyaikaisen teknologian hyödyntämisestä yrityksen liiketoiminnan kehittämisessä
 • MS Officen osaamista

Tarjoamme sinulle:

 • Haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän
 • Vahvan myyntiorganisaation ja markkinoinnin tuen
 • Kattavan perehdytyksen myyntiprosessiin ja palveluihimme
 • Erittäin kilpailukykyiset ja halutut tuotteet ja palvelut
 • Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja asiantuntijuuttasi
 • Hyvät etenemismahdollisuudet Redocapin urapolulla
 • Kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden vaikuttaa itse omaan ansiotasoosi
 • Mukavat työkaverit ja vahvan tiimin ympärillesi
 • Modernit työvälineet

Kiinnostuitko?

Lähetä työhakemus ja CV osoitteeseen rekry@redocap.fi 16.10.2019 mennessä. Lisää hakemusviestin otsikoksi ”Asiakkuuspäällikkö”. Työpaikkoja koskeviin kyselyihin vastaa myyntijohtajamme Jerry Keisala gsm. 050 4687933 (9-15 välisenä aikana).

Laitathan hakemusta tulemaan nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tutustu konseptiimme alla olevasta videosta:

Miten Redoflow toimii ja mitä hyötyjä se tuo liiketoiminnalle?

LUE LISÄÄ REDOFLOW-PALVELUISTA