ZigaForm version 5.7.6
010 206 3090

Redocap jatkaa vahvaa kasvuaan kannattavasti, mikä mahdollistaa myös asiakkaillemme entistä suuremman etumatkan omilla markkinoillaan.

Etumatka syntyy ainutlaatuisista liiketoimintalähtöisistä ratkaisuistamme. Näillä asiakkaamme saavat merkittävää kilpailuetua ja voivat keskittyä enemmän omiin olemassa oleviin ja tuleviin asiakkaisiinsa. Usein kannattavan kasvuvaiheen suurimmat ongelmat liittyvät tehottomiin prosesseihin, perusrutiineihin uppoaviin resursseihin ja hajanaiseen liiketoimintadataan. Tämän vuoksi dataa ei voida hyödyntää liiketoiminnan kehittämisessä ja johtamisessa.

Alusta kestävään kasvuun – on lupauksemme asiakkaillemme. Olemme mukana yrityksen elinkaaren kaikissa vaiheissa ja tarjoamme asiakkaillemme skaalautuvan alustan, mikä mahdollistaa kestävän kasvun. Bisnoden tänään myöntämä AAA-luokitus on osoitus siitä, että suunta tekemisessämme asiakkaiden kanssa on oikea. AAA-luokitus myönnetään vain 2,7 % suomalaisista yrityksistä.

Asiakkaitamme

Jätä meille viesti täyttämällä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

11 + 3 =