ZigaForm version 4.8.0
Tehokkaat toiminnanohjauksen ja BI-analytiikan ratkaisut mielletään yhä suuryritysten pelikentäksi. Investointien suuri koko, käyttöönottoprojektien pitkä kesto ja riskit ovat tehneet ERP-alustojen hankinnasta vaikeaa pienemmän kokoluokan yrityksille. Muutosta on kuitenkin luvassa.
”Huomasimme, että markkinoilla ei ollut tarjolla sopivaa palvelua tälle segmentille. Pyrimme huomioimaan pk-yritysten liiketoiminnan ohjaukseen ja tiedonhallintaan liittyvät tarpeet mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Näin päädyimme ratkaisuun, joka on nopea ottaa käyttöön ja skaalautuva mutta samalla erittäin kustannustehokas. Lisäksi asiakas saa helposti yksilöityä palvelusta omannäköisensä”, selittää Redocapin myyntijohtaja Jerry Keisala. Lue koko juttu täältä.

Asiakkaitamme

Jätä meille viesti täyttämällä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

7 + 8 =