ZigaForm version 5.7.6
010 206 3090

PrintVis on erityisesti printti- ja painoteollisuudelle kehitetty ratkaisu, joka on suunniteltu toimimaan Microsoft Dynamics 365 Business Central -alustalla.

PrintVis kattaa kaikki tuotanto- ja toimitusketjun vaiheet ensimmäisestä tarjouksesta lähtien aina tuotteen toimittamiseen saakka, ja erityisesti printti- ja painoteollisuutta silmällä pitäen kehitetyllä MIS-toiminnolla hallitset kaikkia tuotannon yksityiskohtia. PrintVisillä on yli 20 vuoden kokemus alalta, joten heillä on vahva ymmärrys printti- ja painoteollisuudessa toimivien yritysten tarpeista. PrintVis voidaan toimittaa asiakkaalle vakioratkaisuna tai asiakkaan tarpeiden mukaan tehdyillä muutoksilla.

PrintVisin myynti tapahtuu laajan kumppaniverkoston kautta Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Lähi-Idässä, Afrikassa, Aasiassa ja Australiassa. Suomessa Redocap toimittaa ainutlaatuisen Redoflow-palvelukonseptin mukaisesti asiakkailleen Microsoft Dynamics 365 Business Central -ympäristön, ja nyt palvelukonseptin kautta on mahdollisuus saada myös printti- ja painoteollisuuden edistyksellisimmän PrintVis-ratkaisun ominaisuudet. Asiakas hyötyy siis PrintVisin hankkiessaan myös Redoflown moduuleista sekä Microsoft Business Centralin ominaisuuksista. 

Varaa esittely alla olevalla lomakkeella!

5 + 11 =