ZigaForm version 5.7.6
010 206 3090

Etsimme joukkoomme Microsoft Dynamics 365 Business Central -sovelluskehittäjää Vantaan ja/tai Oulun toimipisteellemme.

Redocap Oy on voimakkaassa kasvussa oleva valtakunnallinen ohjelmisto- ja asiantuntijayritys Oulusta. Tehtävämme on tuoda suurten yritysten ratkaisut kaikkien yritysten saataville koosta riippumatta, ja näin luoda asiakasyrityksillemme kestävää kasvua ja kilpailukykyä.

Palvelukokonaisuutemme tarjoaa yrityksille uniikin tavan automatisoida liiketoimintansa ydinprosessit aina kirjanpitoon saakka. Vapautamme asiakkaidemme resursseja ydinliiketoimintaan ja näin tehostamme sekä nopeutamme koko organisaation päivittäistä työskentelyä. Teknisenä ympäristönä käytämme Microsoftin Dynamics 365 Business Centralia. Rakentamamme Redoflow-palvelukonsepti mahdollistaa markkinoiden joustavimman ja älykkäimmän tavan ottaa käyttöön edistyksellisin ERP-alusta. Redocap on osa Microsoftin kansainvälistä partneriverkostoa.

Työnkuvassasi korostuvat kokonaisuuksien hahmottaminen, ongelmanratkaisukyky sekä sovelluskehitystaidot. Ymmärrät myös asiakkaidemme liiketoimintaa, heidän prosessejaan sekä uusimpia teknologioita. Toiminnanohjausjärjestelmät kiinnostavat sinua ja sinulla on jo useamman vuoden kokemus Microsoft Dynamics -tuoteperheestä. Työtehtäviisi kuuluvat mm. järjestelmän räätälöinnit ja integraatiot sekä erilaiset kehitystyöt.

Seuraavat osaamisalueet katsotaan eduksi:

 • Ymmärrystä yrityksen liiketoimintaprosesseista ja kiinnostusta prosessien kehittämiseen
 • Hands-on-kokemusta ERP-järjestelmien parissa
 • Osaamista REST-palvelurajapinnoista sekä webservices, .NET-, Azure-, HTML-, JavaScript-taidot
 • Integraatio-osaamista
 • Kykyä kommunikoida sujuvasti asiakkaiden ja muiden työntekijöiden kanssa
 • Laajempien kokonaisuuksien hallintaa ja aloittamiesi asioiden loppuun viemistä

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on:

 • Rohkea, aktiivinen ja innovatiivinen asenne sekä ote työhösi
 • Halua jatkuvasti oppia ja kehittyä
 • Ymmärrystä nykyaikaisen teknologian hyödyntämisestä yrityksen liiketoiminnan kehittämisessä

Tarjoamme sinulle:

 • Haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän
 • Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja asiantuntijuuttasi
 • Hyvät etenemismahdollisuudet Redocapin urapolulla
 • Kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden vaikuttaa myös itse omaan ansiotasoosi
 • Mukavat työkaverit ja vahvan tiimin ympärillesi
 • Modernit työvälineet
 • Mahdollisuus osakkuuteen

Kiinnostuitko?

Lähetä työhakemus ja CV osoitteeseen rekry@redocap.fi 30.9.2021 mennessä. Lisää hakemusviestin otsikoksi “Sovelluskehittäjä”. Työpaikkoja koskeviin kyselyihin vastaa toimitusjohtajamme Teemu Pääkkö 040 777 5909 (arkisin klo 10-12 välisenä aikana). Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tutustu konseptiimme alla olevasta videosta:
Miten Redoflow toimii ja mitä hyötyjä se tuo liiketoiminnalle?

LUE LISÄÄ REDOFLOW-PALVELUISTA