ZigaForm version 5.7.6
010 206 3090

Pohjois-Pohjanmaan Kasvupolku®sparrausohjelmaan valittiin mukaan 15 yritystä, ja valittujen hakijoiden joukosta löytyy tuttu nimi: Redocap. Sparrausohjelman tavoitteena on tarjota uusia toimintamalleja yrityksille, ja luoda uusia verkostoja liiketoiminnan kasvunäkymien parantamiseksi.

Tuomaristo arvioi sparraukseen hakeneita yrityksiä seuraavin kriteerein: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Valitut yritykset tulevat saamaan maksutonta sparrausta kahdessa tapahtumapäivässä sekä pääsevät tutustumaan alan ja alueen muiden toimijoiden kanssa. Sparraukseen erikoistuneet asiantuntijat tarjoavat yrityksille osaamistaan, joka antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden vauhdittaa liiketoiminnan kasvua ja kehitystä.

Kasvupolku®-ohjelman kumppanit yhdessä Kasvu Openin valtakunnallisten kumppanien kanssa mahdollistavat kasvuyrityksille maksuttoman sparrauksen. Pohjois-Pohjanmaan sparrausohjelman kumppanit ovat Iin kunta, Kaleva Media, Koulutuskuntayhtymä OSAO, Nordic Option ja Oulun kauppakamari.