ZigaForm version 5.7.6
010 206 3090

Tuntuuko työskentely hitaalta hyppiessäsi useiden eri järjestelmien välillä? Helpota yrityksesi arkea hankkimalla ERP-toiminnanohjausjärjestelmä ja helpota yrityksen päivittäisiä toimintoja.

Nopeuta työntekoa ja vähennä virheitä

Oletko ajatellut, että näppäilyvirheiden riski kasvaa, kun joudut syöttämään manuaalisesti dataa eri järjestelmiin? Vähennä näppäilyvirheiden mahdollisuutta ja säästä työaikaa ottamalla käyttöön ERP-järjestelmä, jossa kaikki tarvittu tieto kulkee saumattomasti järjestelmän sisällä.

Kun yrityksessä on käytössä yksi järjestelmä, kulkee tieto paremmin myös henkilöstön sisällä. Voit itse määritellä kaikille järjestelmän käyttäjille heille kuuluvat käyttöoikeudet, jolloin jokainen työntekijä pääsee tarvitsemiinsa tietoihin.

Katso liiketoimintasi tärkeimmät tunnusluvut helposti

Yksi käytössä oleva järjestelmä helpottaa liiketoimintasi datan seuraamista. Yhden järjestelmän ansiosta pystyt katsomaan ja tarkastelemaan liiketoimintasi tärkeimmät tunnusluvut helposti samassa näkymässä. Halutessasi voit muuttaa saamaasi dataa visuaaliseen muotoon. Unohda siis datan kerääminen manuaalisesti useista eri järjestelmistä!

Asiantuntijamme kehittävät personoidun ratkaisun juuri sinun yrityksen tarpeisiin. Ota yhteyttä ja tiedustele sinulle parhainta ratkaisua p. 010 206 3090 tai info@redocap.fi.