ZigaForm version 5.7.6
010 206 3090

Tuntuuko, ettei nykyinen toiminnanohjausjärjestelmä taivu enää täydellisesti yrityksen tarpeisiin? Kaipaako osa liiketoiminnan prosesseista uudistamista? Loppuuko nykyisen ERP- ympäristösi tuki? Huutaako nykyinen NAV päivittämistä, mutta ette uskalla tehdä sitä, jos kaikki ei toimikaan kuten ennen? Jos vastasit edes yhteen kysymykseen kyllä, niin lue lisää!

Redoflow-päivityspaketti on helpoin tapa päivittää vanha Microsoft Dynamics NAV -versio uuteen ja moderniin Microsoft Dynamics 365 Business Central -ympäristöön. Business Central -ympäristössä saat käyttöösi paljon päivittäisiä rutiineja helpottavia työkaluja.

Redoflow-toimitusmallissa tuodaan vanhan ympäristön keskeisimmät sisällöt Microsoft Dynamics 365 Business Centraliin. Päivityspakettimme tuo suoria kustannussäästöjä, koska turhat datat ja vuosien aikana kertyneet ohjelmamuutokset siivotaan pois, jolloin niitä ei tarvitse säilyttää eikä konvertoida päivitysvaiheessa.

Käyttöympäristöstä tulee käyttäjäystävällisempi, koska vain tarvittavat ominaisuudet otetaan käyttöön. Pilviympäristö helpottaa järjestelmän hallintaa ja pienentää myös käyttökustannuksia. Päivityspaketin toteutus on nopeampaa kuin tavallisesti, koska asiakkaan ympäristön rakentamisessa hyödynnetään valmiita Redoflow-sovelluslaajennuksia ja -asetuksia. Projektin toimitusaika  on nopeimmillaan vain 20-45 työpäivää – riippuen asiakkaan nykyisestä ympäristöstä ja tehtävistä integraatioista. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Tee työnteosta mukavampaa ja tehokkaampaa, päivitetyn järjestelmän avulla. Ota meihin yhteyttä, niin päivitetään yrityksesi järjestelmät uudelle tasolle!

info@redocap.fi 

p.010 206 3090

www.redocap.fi