Kuntasektorilla tapahtuu, kiireinen syksy edessä!  

Kuntasektori

 

Kuntasektorilla tapahtuu, kiireinen syksy edessä!

Tämä syksy on arviointi-, tutkimus- ja kehitysprojekteille otollisin aika – meidänkin työmme kuntien ja kaupunkien toimintaympäristöjen kehittämiseksi ja elinvoimaisuuden varmistamiseksi jatkuu sekä vanhojen että uusien asiakkaidemme kanssa. Projektien selkeät yhteiset tekijät ovat uusien strategioiden arviointi ja toteutumisen varmistaminen, sekä tulevien vuosien kehitystyön pohjakartoitukset.

Olemme täysin valmiina antamaan kaikki tarvittavat työvälineet kuntapäättäjien työn helpottamiseksi. Kaikki alkoi, kun 2016 lanseerasimme Elinvoimainen kunta -palvelumme, testattuamme ensin konseptia parin rohkean pilottikunnan kanssa. Kiitos siis myös heille! Nyt eri yhteistyömme kymmenien kuntien kanssa ovat muutaman vuoden sisään kasvattaneet sekä kokemustamme että palveluntarjontaamme huomattavasti.

                           Kovan työmme ja useiden erinomaisesti onnistuneiden projektien myötä Elinvoimainen kunta -palvelumme on hioutunut huippuunsa ja palveluntarjontamme on noussut jo seitsemään vakiintuneeseen tutkimusmalliin! Uudistimme ”Palvelut kunnille” -sivuamme, josta voit käydä kurkkaamassa koko valikoiman. Etenkin tulevaa syksyä ajatellen sivulta löytyy työkaluja jokaisen kunnan tarpeisiin.

Vinkki – asiantuntijamme kertovat mielellään lisää ja auttavat kehittämään ratkaisuja työsi tueksi, ota yhteyttä!

 

« Takaisin