Redocap Oy: n palveluvalikoima kokonaisuutena liiketoiminnan kasvuun ja kehittämiseen  

Redocap Oy:n palveluvalikoima kokonaisuutena liiketoiminnan kasvuun ja kehittämiseen

 

Redocap Oy: n palveluvalikoima keskittyy entistä vahvemmin yritysten keskeisten menestystekijöiden rakentamiseen ja hyvän asiakaskokemuksen mahdollistamiseen. Menestyksen kivijaloiksi valitsimme järjestelmä- ja ohjelmistopalvelut, monipuoliset BI- analytiikkapalvelut ja rahoituksen.  Järjestelmäpuolen alustatoimittajiksi valitsimme Microsoft Dynamics 365, Exflown ja Centeran.

Viimeisen kahden vuoden aikana tehdyt panostukset Redoflow -palvelukokonaisuuden kehittämiseen ovat olleet onnistuneet. Halusimme tuoda asiakkaille järjestelmä- ja analytiikkaratkaisut, jotka palvelevat niin pieniä kuin suuria yrityksiä. Ajatuksemme kehitystyön taustalla oli se, että asiakkaamme voivat mm. automatisoida perusprosessinsa ja toimia halutessaan vain yhden järjestelmäympäristön kautta. Perusprosesseista keskeisimpinä tilaus-toimitus-laskutusprosessit. Modulaarinen palveluympäristömme mukautuu asiakkaan liiketoiminnan kasvun mukana, mikä tuo asiakkaalle myös kustannussäästöjä.

Asiakkaamme saavat nyt myös aivan uudella tasolla hyödynnettäväkseen dynaamiset raportointi- ja analyysimallimme yrityksen johtamiseen niin liiketoiminnan, talouden kuin asiakashallinnan näkökulmasta. Tämän kokonaisuuden täydentää rahoituspalvelumme, mikä mahdollistaa asiakkaiden liiketoimintaan suunnatut investoinnit ja kasvun. Rakennamme aina asiakkaan liiketoiminnan kannalta toimivimman rahoitusrakenteen.

Asiakaskokemuksen johtaminen tuottaa arvoa liiketoiminnalle

Meille asiakkaan hyvä kokemus palveluistamme on tärkein tavoite. Tyytyväiset asiakkaamme ovat vahvistaneet, että tehokas ja laatukeskeinen toimintatapamme toimii tavoitteiden mukaisesti. Asiakkaamme ovat arvostaneet erityisesti asioiden toteutumisesta sovitulla tavalla, työn laatua ja kustannustasoa.

Viimeisimpiä tyytyväisiä asiakkaitamme ovat mm. Feelia Oy, Finnkino Oy, Norrlands Teknicenter Ab, Potwell Oy, Talenom Oyj ja Snackfood Oy.

Haluatko sinä tulla tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon? Ota yhteyttä ja katsotaan, miten voisimme olla avuksenne.

Haluan tietää lisää

 

 

« Takaisin