Ajankohtaista

Miksi pk-yrityksen kannattaa hankkia ERP-järjestelmä?

   ERP- eli toiminnanohjausjärjestelmä. Mihin sitä tarvitaan? Toiminnanohjausjärjestelmä ohjaa koko yrityksen toimintaa, nimensä mukaisesti. Lue kuusi syytä, miksi ERP kannattaisi ottaa yrityksessäsi käyttöön jo tänä vuonna.

» Lue lisää

Redocap Oy laajenee - avaamme uuden toimipaikan Vantaalle

   Vastataksemme kasvavaan myyntiin ja palvellaksemme asiakkaitamme yhä paremmin olemme päättäneet avata uuden toimipisteen Vantaalle, Oulunsalon pääkonttorin rinnalle.

» Lue lisää

Ensimmäinen askel matkalla kestävään menestykseen

   Tulevaisuuden tavoitteiden saavuttamiseksi täytyy tietää ensin, missä mennään nyt. Siksi matkamme asiakkaan kanssa alkaa lähes poikkeuksetta nykytila-analyysistä.

» Lue lisää

Tyytyväiset asiakkaat vauhdittaneet kovaan kasvuun!

   Saimme suositteluvalmiutta kuvaavaksi NPS - luvuksi 75! Se kertoo siitä, että asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä palveluihimme. NPS- luku on huomattavasti keskiarvotasoa korkeampi.

» Lue lisää

Yrityksenne data kilpailueduksi ja tiedolla johtamisen välineeksi!

   Yritykset tuottavat dataa huomattavasti enemmän kuin hyödyntävät sitä. Tämä johtuu siitä, että muodostuvaa dataa syntyy paljon ja sitä ei osata tai pystytä käsittelemään selkeäksi ja ymmärrettäväksi toimintaa ohjaavaksi informaatioksi. Lue lisää...

» Lue lisää

Redocap Oy: n palveluvalikoima kokonaisuutena liiketoiminnan kasvuun ja kehittämiseen

   Redocap Oy: n palveluvalikoima keskittyy entistä vahvemmin yritysten keskeisten menestystekijöiden rakentamiseen ja hyvän asiakaskokemuksen mahdollistamiseen.

» Lue lisää