ZigaForm version 4.8.0

Redoflow Analytics - johda tiedolla

Haluatko kehittää ja nopeuttaa raportointiasi ja hyödyntää yrityksesi datan päätöksenteossasi? Varaa nyt ilmainen konsultaatio ja muuta datasi näkyviksi tuloksiksi!

Miten sinun yrityksesi voisi kehittää raportointiaan Redoflow Analyticsin avulla? Varaa nyt ilmainen konsultaatio!

14 + 14 =

MIKSI Redoflow AnalytiIKKA JA RAPORTOINTI?

Menestysmittarit

Tiedä miten ja miksi menestyt – ja saavuta tavoitteesi. Redoflow Analyticsin jatkuva seurantamalli auttaa sinua toimimaan ja viemään yritystäsi haluamaasi suuntaan. Redoflow Analyticsin raportoinnilla pystyt myös helposti osoittamaan yrityksen taloudellisen tilan potentiaalisille sijoittajille ja rahoittajille.

Visualisointi

Oikeanlainen ja asiakkaan tarpeita varten laadittu visualisointi tekee asioiden hahmottamisesta helppoa ja jää paremmin ihmisten mieleen. Heti sovelluksen etusivulla näet tärkeimmät liiketoimintasi avainluvut – täysin reaaliajassa.

Tiimityöskentely

Raportteja on helppo jakaa sidosryhmien kesken. Tiimityöskentely paranee, kun yrityksen eri osastot pystyvät viestimään paremmin keskenään. Power BI-alustalla jaat raportteja helposti muille ja voit tarkastella raportteja millä päätelaitteella tahansa, vaikkapa pöytäkoneella tai älypuhelimellasi. Voit myös kommentoida ja jakaa ajatuksia muiden raportteja tarkastelevien kesken.

Päätöksenteko ja ennakointi

Päätöksenteko helpottuu, sillä nyt sinulla on aina faktat pöydässä, eikä mikään tärkeä ei jää huomaamatta. Redoflow Analytics auttaa sinua pureutumaan asioiden riippuvuussuhteisiin. Pystyt myös varautumaan liiketoimintaympäristösi muutoksiin paremmin. Voit helposti ennakoida esimerkiksi kassavirtasi kehittymistä ja siihen vaikuttavia tekijöitä. Enää ei tarvitse odotella kuun loppuun kirjanpidon raporttia!

Säästää aikaa, vaivaa ja rahaa

Sano hyvästit työläälle raporttien kokoamiselle. Säästät hurjasti aikaa, kun tietoja ei enää tarvitse kerätä manuaalisesti eri lähteistä, vaan saat automaattisesti raportit haluamallasi syklillä. Redoflow Analyticsin avulla säästät myös selvää rahaa, kun pystyt optimoimaan resurssiesi käytön ja tunnistamaan liiketoiminnan pullonkaulat.

Pienemmät riskit

Poistaa hajallaan olevan tiedon vuoksi syntyvät liiketoimintariskit. Analyticsillä paketoit liiketoimintasi synnyttämän datan relevantiksi kokonaisuudeksi yhteen paikkaan.

 

”…Olemme saaneet automatisoitua useita perusprosessejamme, joihin sitoutui aiemmin paljon resursseja. Tämän lisäksi myös järjestelmäympäristömme kustannukset ovat laskeneet merkittävästi ja olemme saaneet käyttöömme erittäin laadukkaan ja oikea-aikaisen raportoinnin. Voin suositella Redocap Oy:tä kumppaniksi, jos haluatte automatisoida prosessejanne, alentaa käyttökustannuksia ja johtaa liiketoimintaanne aidosti tiedolla.”

 

Topi Saukkonen

toimitusjohtaja, Suomen Tukkusähkö Oy

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Varaa ilmainen konsultaatio

6 + 9 =

Miten hyödyn redoflow analyticsistä?
Ennakoivan analytiikan avulla pystyt tunnistamaan syy-seuraussuhteet numeroiden takaa. Tiedät esimerkiksi, mitkä tekijät vaikuttavat positiivisen tai negatiivisen kassavirran syntymiseen, miten voit kehittää myyntiprosessiasi edelleen paremmaksi tai millaisia asiakaspoistumariskisi ovat. Yrityksen taloudellinen tila on helppo osoittaa potentiaalisille rahoittajille ja sijoittajille. Koska pystyt nyt myös ennakoimaan mihin suuntaan liiketoimintasi kehittyy, pystyt reagoimaan toimintaympäristösi muutoksiin aiempaa paremmin ja nopeammin. Kun hyödynnät yrityksesi synnyttämän datan liiketoiminnan kehittämisessä, säästät aikaa ja resursseja. 
Kenelle Analytics on tarkoitettu?
Analytics sopii kaikille pk-yrityksille, jotka haluavat hyödyntää liiketoimintansa synnyttämän datan yrityksensä kehittämisessä. Analytics sopii hyvin yrityksille, joiden raportoinnin tarve on kasvanut: raportointia eri sidosryhmille raportointia pitäisi kehittää, yhtenäistää ja nopeuttaa. 
Päivittyvätkö raportit reaaliajassa?
Kyllä. Saat raportit haluamallasi syklillä, ja tieto on aina oikea-aikaista. 

Tutustu myös muihin Redoflow-palveluihin

Jätä meille viesti täyttämällä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

7 + 15 =

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Tietotie 2, 90460 Oulunsalo

Vanha Kaarelantie 33 A , 01610 Vantaa

010 206 3090

etunimi.sukunimi@redocap.fi