ZigaForm version 4.6.3

Redoflow Finance

Sijoitusten ja lainojen hallintaympäristö rahoitusprosessien automaatioon

SIJOITUSTEN JA LAINOJEN HALLINTA TEHOKKAAKSI

Uuden ajan analytiikkaa. Redoflow Finance automatisoi rahoitusta tarjoavien yritysten rahoitus- ja palveluprosessit. Finance-moduulista hyötyvät niin erilaiset sijoitustoimijat kuin vuokraus- ja leasingpalveluita tarjoavat yrityksetkin.

Redoflow Finance

Laatua riskien hallintaan ja automaatiota rahoitusprosesseihin

Reaaliaikainen pankkiyhteys

Finance-moduuli sisältää automaattisen reskontran ja valmiit pankkirajapinnat. Rahojen ohjaus oikeille tileille onnistuu kätevästi. Tiedot pankista saat aina reaaliajassa.

Helppo käyttää ja kulkee mukana

Toimii pilvipalveluna Microsoft Dynamics 365 Business Central -alustalla. Voit käyttää palvelua missä haluat ja millä päätelaitteella tahansa. Kätevät mobiilisovellukset mahdollistavat raporttien tarkastelun ja jakamisen vaikket olisi toimistollakaan. 

Monipuolinen raportointi

Saat monipuoliset raportit sidosryhmille. Raportointi kattaa tiedot maksusuorituksista, tuotoista, portfolioista sekä viranomaisraportoinnin.

Rahoituksen hakijan arviointi

Finance helpottaa rahoituksen hakijoiden arviointia ja hallintaa. Moduulin hankkijalla on mahdollisuus ottaa käyttöönsä front-end-webpalvelu, jossa rahoituksenhaku tapahtuu. Kaikki tiedon käsittely, raportointi, tallennus ja säilytys tapahtuu hallintaympäristö Microsoft Dynamics 365 Business Centralissa.

Kiinnostuitko?

Kerromme sinulle mielellämme lisää!

Asiakkaitamme

TUTUSTU MYÖS MUIHIN REDOFLOW-PALVELUIHIN

Jätä meille viesti täyttämällä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

15 + 14 =

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Tietotie 2, 90460 Oulunsalo

Vanha Kaarelantie 33 A , 01610 Vantaa

010 206 3090

etunimi.sukunimi@redocap.fi