ZigaForm version 5.7.6
010 206 3090

JATKUVAA KILPAILUETUA NYT JA TULEVAISUUDESSA

Kasvatamme asiakasyritystemme liiketoiminnan tuottavuutta, kannattavuutta ja ennakoitavuutta yrityksen johdon ja omistajien rinnalla. Edistyksellisin ERP-alusta, Microsoft Dynamics 365 Business Central, yhdistettynä laajaan ymmärrykseemme liiketoimintaprosesseista, järjestelmäratkaisuista, data-analytiikasta ja rahoituksesta, muodostavat yrityksellesi aidosti alustan kestävään kasvuun.

Lue lisää RedocapistaPäivityspaketti NAV:lle

Valitse palveluntarpeesi:

ERP-järjestelmän hankinta

Microsoft Dynamics 365 Business Central on älykäs ERP-järjestelmä, joka mukautuu liiketoimintasi muuttuviin tarpeisiin. Redoflow on nerokkain tapa ottaa käyttöön ja hyödyntää Business Centralin parhaat ominaisuudet, ja johtaa koko liiketoimintaa yhden ratkaisun avulla!

ERP-järjestelmän päivitys

Päivitä Microsoft Dynamics NAV uuteen ja moderniin Microsoft Dynamics 365 Business Central –ympäristöön. Saat käyttäjäystävällisen toiminnanohjausjärjestelmän käyttöösi helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti Redoflow-palvelukonseptin ansiosta.

Business Central -käyttötuki

Käyttötuen avulla varmistat järjestelmän sujuvan käyttöönoton sekä asiantuntevan avun tarvittaessa. Haluamme, että saat kaiken irti Business Centralin nerokkaista ominaisuuksista ja hyödynnät järjestelmästä saatavaa dataa parhaalla mahdollisella tavalla.

Redoflow® – alusta kestävään kasvuun

Redoflow-palvelukokonaisuus on vankkaa asiantuntijuutta ja tiedolla johtamista rakennettuna markkinoiden johtavan ERP-alustan, Microsoft Dynamics 365 Business Centralin ympärille. Ainutlaatuinen palvelukokonaisuutemme on nerokkain tapa ottaa käyttöön Microsoft Dynamics, ja se tuo kaiken kokoisille yrityksille menestyksellisen liiketoiminnan toteuttamisen eväät. Lähdemme liikkeelle kartoittamalla liiketoimintasi nykytilan, tarpeet ja tavoitteet, joiden perusteella kokoamme tarvitsemasi Redoflow-kokonaisuuden. Liiketoimintasi hallittavuus, tuottavuus ja kasvu ovat keskeisin tehtävämme.

Säästä aikaa ja kustannuksia

Redoflow-palvelumme avulla automatisoit liiketoimintasi perusprosessit sekä säästät aikaa ja kustannuksia, jotta voisit keskittyä enemmän asiakkaisiisi ja liiketoimintasi kehittämiseen. Voit säästää jo pelkästään taloushallinnon prosesseissa:

%

Säästöt kirjanpidon kustannuksissa

%

Vähemmän kulutettua aikaa hallinnolliseen työhön

%

Säästöä myyntilaskujen käsittelykuluissa

%

Säästöä ostolaskujen käsittelykuluissa

Tutustu myös oheispalveluihimme:

Tilitoimistopalvelut

Redoflow-asiakkaana voit halutessasi ulkoistaa tilitoimistopalvelusi kauttamme. Palvelumme on selkokielistä ja asiantuntevaa, saat siis tilitoimisto- ja järjestelmähaasteet ratkaistua yhdellä kertaa

Rahoitus- ja asiantuntijapalvelut

Asiantuntijamme varmistavat, että yrityksesi toiminnasta saatava data-analytiikka tulkitaan oikein. Jos tavoitteenasi on suunnitelmallinen kasvu, voit täydentää Redoflow-kokonaisuuttasi rahoituspalveluilla.

Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon

”Yrityksemme on kasvanut voimakkaasti jo useita vuosia kaikilla mittareilla. Matkan varrella olemme hankkineet erilaisia toiminnanohjauksen- ja taloushallinnon ratkaisuja tukemaan kasvuamme. Halusimme kuitenkin palvella asiakkaitamme vielä paremmin ja saada laadukasta dataa järjestelmistämme johtamisen tueksi.

Huomasimme, että erillisten järjestelmiemme käyttökustannukset nousivat koko ajan ja niistä saatava tieto oli hajanaista sekä huonolaatuista. Etsimme markkinoilta parasta mahdollista ratkaisua ja valitsimme Redocap Oy:n tarjoamat ratkaisut. Heidän toimintatapansa miellytti heti alusta alkaen. Sovitut asiat määrittelyvaiheesta toteutukseen hoidettiin erittäin ammattitaitoisesti, eikä negatiivisia yllätyksiä tullut vastaan toimitusaikataulun tai kustannusten suhteen. Lisäksi hyödynsimme heidän asiantuntemustaan asiakas- ja talousanalytiikan osalta.

Nyt olemme saaneet automatisoitua useita perusprosessejamme, joihin sitoutui aiemmin paljon resursseja. Tämän lisäksi myös järjestelmäympäristömme kustannukset ovat laskeneet merkittävästi ja olemme saaneet käyttöömme erittäin laadukkaan ja oikea-aikaisen raportoinnin. Voin suositella Redocap Oy:tä kumppaniksi, jos haluatte automatisoida prosessejanne, alentaa käyttökustannuksia ja johtaa liiketoimintaanne aidosti tiedolla.”

 

Topi Saukkonen

toimitusjohtaja, Greene

 

“…Olemme saaneet automatisoitua useita perusprosessejamme, joihin sitoutui aiemmin paljon resursseja. Tämän lisäksi myös järjestelmäympäristömme kustannukset ovat laskeneet merkittävästi ja olemme saaneet käyttöömme erittäin laadukkaan ja oikea-aikaisen raportoinnin. Voin suositella Redocap Oy:tä kumppaniksi, jos haluatte automatisoida prosessejanne, alentaa käyttökustannuksia ja johtaa liiketoimintaanne aidosti tiedolla.”

 

Topi Saukkonen

toimitusjohtaja, Greene

Lopeta arvailu ja aloita tiedolla johtaminen!

Lopeta arvailu ja aloita tiedolla johtaminen!

“Luulo ei ole tiedon väärti” kuuluu vanha sananlasku, mutta siitä huolimatta törmäämme tilanteisiin, joissa liiketoimintaa johdetaan arvauksiin ja mielipiteisiin perustuen. Kun päätöksiä tehdään tunteella tai arvuutellen, ne menevät joskus nappiin, mutta useimmiten...

Lopeta arvailu ja aloita tiedolla johtaminen!

Lopeta arvailu ja aloita tiedolla johtaminen!

“Luulo ei ole tiedon väärti” kuuluu vanha sananlasku, mutta siitä huolimatta törmäämme tilanteisiin, joissa liiketoimintaa johdetaan arvauksiin ja mielipiteisiin perustuen. Kun päätöksiä tehdään tunteella tai arvuutellen, ne menevät joskus nappiin, mutta useimmiten...

Näillä vinkeillä ennakoit onnistuneesti yrityksesi taloutta!

Näillä vinkeillä ennakoit onnistuneesti yrityksesi taloutta!

Talouden ennakoitavuus ja haltuunotto ovat nykypäivänä erittäin tärkeitä liiketoiminnan kannalta monestakin syystä. Ennakoitavuus tarkoittaa sitä, että ymmärrät yrityksesi nykyisen taloudellisen tilanteen, osaat ennakoida tulevaisuuden taloudellisia olosuhteita ja...

Redocap pk-yritysten asialla vuodesta 2010

Kasvatamme asiakasyritystemme liiketoiminnan tuottavuutta, kannattavuutta ja ennakoitavuutta yrityksen johdon ja omistajien rinnalla. Tuomme suurten yritysten tehokkaat ratkaisut pk-yritysten ulottuville – kustannustehokkaasti, nopeasti ja helposti.

title="Lisätietoja klikkaamalla" />

Asiakkaitamme

Tutustu asiakastarinoihimme

Jätä meille viesti täyttämällä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

14 + 10 =

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Kiilakiventie 1, 90250 Oulu

Vanha Kaarelantie 33 A , 01610 Vantaa

010 206 3090

etunimi.sukunimi@redocap.fi