ZigaForm version 5.7.6
010 206 3090

Projektinhallinta

Työkalusi projektien suunnitteluun, toteuttamiseen ja arviointiin

Miksi valita Redoflow® projektinhallinta?

Projektinhallinta on haastavaa puuhaa. Projektien suunnitteluun seurantaan ja lopputuloksen arviointiin kuluu paljon aikaa, mutta silti toivottuun lopputulokseen on vaikea päästä. Redoflown projektinhallintamoduulilla pidät projektisi aikataulussa ja budjetissa, sekä tehostat viestintää ja tiimityöskentelyä.

Pysy budjetissa

Järjestelmässä vertaat helposti budjetoituja summia todelliseen käyttöön. Jatkuva projektin toteutuneiden ja budjetoitujen kustannusten seuranta auttaa pitämään myös tulevat projektit budjetissa pienentämällä riskiä kustannusten aliarviointiin.

Tiimit ja viestintä

Onnistuneen projektin kannalta tehokkaan viestinnän merkitystä ei voi ylikorostaa. Microsoft Dynamics 365 Business Centralin avulla tiimisi työskentelee sujuvasti yhteen ja tarvittava tieto on sitä tarvitsevien saatavilla ja aina ajan tasalla. Kätevän pilvipalvelun voit työskennellä myös etänä.

Suunnittelu

Järjestelmään on dokumentoitu kaikki tieto aiemmista projekteista, mikä varmistaa sen, että asiat muistetaan samanlaisina. Ei haittaa, vaikka projekteja toteuttavat henkilöt vaihtuisivat. Aiemmat projektit toimivat täten loistavana suunnittelun apuvälineenä. 

PROJEKTIT AJOISSA MAALIIN 

Luot uusia ja seuraat nykyisten projektien edistymistä helposti aikaraporttien sekä edistyneiden kustannuslaskenta- ja raportointiominaisuuksien avulla. Budjettien kehittäminen ja muokkaaminen Microsoft Dynamics 365 Business Centralissa on selkeää. Resurssien käyttöä hallitset sujuvasti myynnin suunnittelun ja kapasiteetin avulla. Reaaliaikaisten tietojen ja raportoinnin avulla tiedät koko ajan, kuinka projektisi edistyvät.

Voit seurata projektin koneiden ja laitteiden käyttötunteja ja työntekijöiden työtunteja käyttämällä aikaraportteja. Saat selkeän yleiskuvan resurssien käytöstä kaikissa projekteissa.

Kiinnostuitko?

Haluatko kuulla lisää tai onko sinulla kysyttävää? Kerromme sinulle mielellämme lisää!

Asiakkaitamme

TUTUSTU MYÖS MUIHIN REDOFLOW-PALVELUIHIN

Jätä meille viesti täyttämällä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

13 + 14 =

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Kiilakiventie 1, 90250 Oulu

Vanha Kaarelantie 33 A , 01610 Vantaa

010 206 3090

etunimi.sukunimi@redocap.fi