ZigaForm version 5.7.6
010 206 3090

Jätä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä!

Millaisen yritysohjelmiston sinä haluaisit?

Tule kahville niin jutellaan lisää ohjelmistotarpeistasi! Kartoitus on ilmainen, eikä se sido sinua mihinkään. Otamme sinuun yhteyttä sopivan ajankohdan sopimiseksi. Tähän kenttään voit kirjoittaa halutessasi lisätietoja.

Varaa ilmainen kartoitus

7 + 10 =

Redoflow®

Johda tiedolla

Kaikki datasi ja yrityksesi tärkeimmät toiminnot samassa järjestelmässä. Toimii kuten yrityksesi oma uutissivusto, jolla ennakoit ja tarkastelet liiketoimintaasi täysin reaaliajassa.

Säästä aikaa ja rahaa

Suuryritysten tehokas ratkaisu nyt pk-yritysten saatavilla. Meiltä hankit järjestelmän kustannustehokkaasti ja nopeasti. Pääset hyötymään ratkaisusta heti, etkä vasta kuukausien kuluttua.

Saavuta tavoitteesi

Tehokkaammat prosessit, automaatio ja ennakoiva analytiikka antavat kaikki eväät yrityksesi menestykselle. Redoflowlla sujuvoitat arkeasi ja syvennät ymmärrystä asiakkaistasi.

Miksi Redoflow?

Aiemmin toiminnanohjausjärjestelmän hankinta on ollut  ennen kaikkea kustannuskysymys pk-yrityksille. Lisäksi ongelmaksi muodostuu usein järjestelmän hankinnan ja käyttöönoton pitkä kesto. Redoflow on kuitenkin erilainen ratkaisu – se on helppo ja nopea ottaa käyttöön, skaalautuva ja kustannustehokas. 

Z

Kustannustehokas

Hyödyt ja kustannussäästöt ylittävät kuukausittaiset kustannukset – Paketit alkaen vain 191 € / kk + käyttäjämaksut

}

Nopea käyttöönotto

Redoflown perusympäristö käytettävissäsi jo 2 päivän kuluttua tilauksesta. Pääset aloittamaan järjestelmän käytön nopeasti, ja lisäämään vaikkapa ensimmäiset nimikkeet.

Helppo käyttää

Microsoftin kätevät mobiiliapplikaatiot ja tuttu käyttäjänäkymä – tee laskut ja tarjoukset suoraan Outlookin sähköpostistasi.

Turvallinen

Panostamme siihen, että datasi ja tietosi ovat turvassa. Järjestelmä huomioi automaattisesti GDPR -vaatimukset.

Yksilöity

Joustavien moduulien ansiosta voit ottaa käyttöösi vain ne ominaisuudet, jotka tarvitset nyt. Ominaisuuksia on helppo lisätä ja vaihtaa, eikä kaikkea tarvitse koodata alusta asti.

Edistynyt raportointi

Yhdistää liiketoiminnan synnyttämän datan ja talousdatan. Tuloksena saat syvällistä ja oikea-aikaista tietoa liiketoimintasi tilasta.

 

“Olemme saaneet automatisoitua useita perusprosessejamme, joihin sitoutui aiemmin paljon resursseja. Tämän lisäksi myös järjestelmäympäristömme kustannukset ovat laskeneet merkittävästi ja olemme saaneet käyttöömme erittäin laadukkaan ja oikea-aikaisen raportoinnin. Voin suositella Redocap Oy:tä kumppaniksi, jos haluatte automatisoida prosessejanne, alentaa käyttökustannuksia ja johtaa liiketoimintaanne aidosti tiedolla.”

 

Topi Saukkonen

toimitusjohtaja, Suomen Tukkusähkö Oy

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Varaa ilmainen kartoitus

5 + 12 =

Tutustu lisää Redoflow-palveluihin

Jätä meille viesti täyttämällä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

4 + 5 =

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Kiilakiventie 1, 90250 Oulu

Vanha Kaarelantie 33 A , 01610 Vantaa

010 206 3090

etunimi.sukunimi@redocap.fi