ZigaForm version 5.7.6
010 206 3090

REDOFLOW®

Redoflow-palvelukonseptimme tarjoaa sinulle helpon ja vaivattoman tavan kehittää yrityksesi toimintaa ja ottaa käyttöön uusia innovatiivisia ratkaisuja. Saat käyttöösi huippuluokan teknologian ja meidän vankan osaamisemme, jonka avulla voit keskittyä olennaiseen – liiketoimintasi kehittämiseen. Valitse Redoflow, niin maksimoit tuottavuutesi ja mahdollistat liiketoimintasi kestävän kasvun jo tänään!

Alusta kestävään kasvuun

Redoflow yhdistää pitkän kokemuksemme liiketoiminnan kehittämisestä Hyödyntämällä Microsoftin ja HansaWorldin edistyksellisimpiä ERP-alustoja ja Microsoft Dynamics 365 Business Centralia. Huomioimme palvelukonseptissamme liiketoimintasi yksilölliset tarpeet – tavoitteiden saavuttaminen on meille tärkeää.
 Saat yritystoiminnan kehittämisen sekä johtamisen tueksi selkeät, monipuoliset ja informatiiviset raporttipohjat, joiden avulla raportoit liiketoimintasi tilasta oikea-aikaisesti. Raportointi tuotetaan järjestelmämme avulla, jossa yhdistyy niin liiketoiminnan prosesseistasi saatava informaatio kuin talousdatakin. Näin saat selkeän kokonaiskuvan yrityksesi tilasta ja voit tehdä fiksuja päätöksiä yrityksesi kasvua ajatellen.

Taloushallinto

Sopimushallinta

Data-analytiikka

Greenvestor-rahoitusalusta

Verkkokauppa

Projektinhallinta

PrintVis

Nykytila-analyysi

Päivityspaketti

Redoflow-tuki

Asiantuntijapalvelut

Miksi Redoflow?

Aiemmin toiminnanohjausjärjestelmän hankinta on ollut ennen kaikkea kustannuskysymys pk-yrityksille. Lisäksi ongelmaksi muodostuu usein järjestelmän hankinnan ja käyttöönoton pitkä kesto sekä se, että yrityksessä ei ole riittävästi asiantuntijuutta data-analytiikan tulkintaan ja sopivimpien liiketoiminnan kehittämistoimien valintaan.

Redoflow:n käyttöönotto on todella nopeaa, ja olemme aina valmiina auttamaan sinua kaikissa kysymyksissä – niin järjestelmäasioissa kuin liiketoiminnan kehittämisessä ja rahoituksessa. Redoflow hyödyntää dataa älykkäästi liiketoiminnan ja talouden näkökulmasta, joten lupaamme, että se luo juuri sinun liiketoiminnallesi puitteet kestävään kasvuun. 

Kustannustehokas

Redoflow kootaan liiketoimintasi yksilöllisten tarpeiden mukaan, joten maksat vain niistä palveluista, jotka valitset mukaan pakettiin.

}

Nopea käyttöönotto

Käyttöönottopaketti on käytettävissäsi jo 2 päivän kuluttua tilauksesta. Pääset aloittamaan palvelun käytön nopeasti.

Helppous

Microsoft Dynamics 365 Business Central on käyttäjäystävällinen ja yhteensopiva muiden Microsoftin työkalujen kanssa. Tavoitat asiantuntijamme puhelimitse tai meilitse aina tarvittaessa.

~

Turvallinen

Panostamme siihen, että datasi ja tietosi ovat turvassa. Microsoft Dynamics 365 Business Central sekä HansaWorld huomioivat automaattisesti GDPR-vaatimukset.

Yksilöity

Liiketoimintasi kasvu on yhteinen tavoitteemme. Redoflow kootaan yksilöllisesti jokaiselle asiakkaallemme sopivaksi, jotta palvelu tukee liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Edistynyt raportointi ja data-analytiikan tulkinta

Microsoftin sekä HansaWorldin alustat yhdistävät liiketoiminnan synnyttämän datan ja talousdatan. Asiantuntijamme tulkitsevat datan ja paikantavat liiketoiminnan kehityskohdat.

JOHDA TIEDOLLA

Kaikki yrityksesi data ja tärkeimmät toiminnot samassa järjestelmässä. Lähdemme yleensä liikkeelle nykytila-analyysistä, jonka avulla kartoitamme yrityksen nykytilan, paikannamme tärkeimmät kehityskohdat ja kirkastamme tavoitteet. Raportoinnin avulla liiketoiminnan kehitystä on helppo seurata, ja asiantuntijamme ovat aina käytettävissäsi ja apunasi data-analytiikan tulkitsemisessa sekä liiketoiminnan kehittämistoimien valinnassa.

SÄÄSTÄ AIKAA JA RAHAA

Microsoft Dynamics 365 Business Central sekä HansaWorld ovat tehokkaita ERP-ratkaisu, jonka hankit meiltä kustannustehokkaasti ja nopealla käyttöönotolla. Redoflow-moduulien avulla automatisoit liiketoiminnan perusprosesseja, joten voit siirtää resursseja tuottavan työn tekemiseen. Redoflow-moduulien avulla säästät merkittävästi rahaa ja aikaa ERP-ympäristön käyttöönotto- ja/tai päivitysvaiheessa.

SAAVUTA TAVOITTEESI

Markkinoiden monipuolisimman ERP:n tarjoama, tarkka raportointi yhdistettynä vankkaan ammattitaitoomme liiketoiminnan kehittämisestä ja rahoituksesta luovat erinomaiset puitteet kasvulle ja tavoitteiden saavuttamiselle. Teemme yhdessä suunnitelman, jonka avulla saamme vietyä liiketoimintaasi tehokkaampaan ja taloudellisesti kestävämpään suuntaan.

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Redoflow on älykkäin tapa ottaa käyttöön ja hyödyntää Microsoft Dynamics 365 Business Centralin parhaat ominaisuudet, ja johtaa koko liiketoimintaa yhden ratkaisun avulla! Microsoft Dynamics 365 Business Central on erityisesti pk-yritysten suosima ERP-alusta, jolla on maailmanlaajuisesti lähes kolme miljoonaa käyttäjä yli 150 maassa. Business Centralissa yhdistyy uuden ajan analytiikka ja pilvipohjainen ERP, johon pääset käsiksi myös Microsoftin mobiilisovelluksista.

Moduulien ansiosta voit ottaa käyttöösi juuri ne ominaisuudet, jotka nykytilanteessasi tarvitset. Yrityksesi kasvaessa ja liiketoiminnan laajentuessa myös palvelu skaalautuu mukanasi. Sinun ei tarvitse hankkia lisää järjestelmiä kattamaan uusia tarpeita, vaan kaikki tarvitsemasi löytyy samasta järjestelmästä.

Onko sinulla käytössäsi Microsoft Dynamics NAV?

Tehokas ja helppokäyttöinen HansaWorld

Tiedätkö, mitä erottaa menestyvät yritykset muista? Se on tehokas ja toimiva järjestelmä, joka auttaa heitä hallitsemaan resurssejaan ja prosessejaan sujuvasti ja tarkasti. 

HansaWorldin avulla voit integroida erilaiset liiketoimintamoduulit yhdeksi kokonaisuudeksi. Voit hallita rahoituksia, tilauksia, varastoa, valmistusta ja työkustannuksia, sekä yhteydenpitoa asiakkaisiin sähköpostien, asiakirjojen, kalenterien ja kokousten avulla. Ja mikä parasta, kaikki tämä toimii yhdessä ja samassa sovelluksessa, mikä parantaa merkittävästi eri osien välistä koordinointia ja kommunikaatiota.

HansaWorldilla on myös erilaisia teollisuuskohtaisia moduuleja, jotka voit integroida järjestelmään tarpeen mukaan. Ja sen käyttämät teknologiat mahdollistavat ohjelmiston käytön koko organisaatiossa ja vähentävät kalliiden käyttöliittymien tarvetta eri sovellusten välillä. Tämä johtaa alhaisempiin kokonaisomistuskustannuksiin, mikä on erittäin tärkeä tekijä menestyvän yrityksen kannalta.

HansaWorldin ainutlaatuinen strategia on säilyttää kaikki liiketoiminnan tiedot yhdessä tiedostossa yhdellä palvelimella. Tämä lähestymistapa mahdollistaa rajoittamattoman vuorovaikutuksen eri tietokomponenttien välillä, mikä antaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden hyödyntää tietoja tehokkaammin ja tarkemmin. Tämä auttaa sinua tekemään parempia päätöksiä ja parantamaan liiketoiminnan tuloksia.

Jätä meille viesti täyttämällä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

4 + 6 =

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Kiilakiventie 1, 90250 Oulu

Vanha Kaarelantie 33 A , 01610 Vantaa

010 206 3090

etunimi.sukunimi@redocap.fi