ZigaForm version 5.7.6
010 206 3090

Käyttötuki

Mikä on juuri sinulle paras ratkaisu? Redoflow® Tuki varmistaa onnistuneen käyttöönottoprojektin ja maksimoi investointisi hyödyt.

Microsoft Dynamics 365 Business Central on erittäin käyttäjäystävällinen ja älykäs toiminnanohjausjärjestelmä, mutta käyttötuen avulla varmistat sujuvan käyttöönoton sekä asiantuntevan avun aina kun tarvitset. Haluamme, että saat kaiken irti Business Centralin nerokkaista toiminnallisuuksista.

Tarjoamme Business Central -käyttötukea osana Redoflow-palvelukonseptia, mikäli yrityksessäsi on Business Central -toiminnanohjaus käytössä jo entuudestaan. Ottaessasi käyttötuen meiltä, pystyt samalla hyödyntämään kaikki muutkin Redoflow-palvelukonseptin palvelut kehittämisestä, palvelumuotoiluun ja rahoitukseen.

Automatisoi ja keskitä prosessit

Tuo ihmiset, data ja prosessit yhteen, ja hallitse liiketoimintaasi kokonaisvaltaisesti! Tehosta liiketoimintaasi automatisoimalla prosessit ja työnkulut, jolloin voit ohjata aiemmin eri työvaiheisiin kuluneen ajan tuottavan työn tekemiseen.

Business Central kasvaa yrityksesi mukana

 Liiketoiminnan kasvaessa voit tarvita uusia toiminnallisuuksia. Olemme apunasi uusien moduulien valinnassa ja kerromme sinulle, miten voit hyödyntää niitä maksimaalisesti sekä itsenäisinä toiminnallisuuksina, että yhdessä jo aiemmin käytössä olleiden moduulien kanssa.

Liitä CRM-työkaluna toimiva Sales Professional -lisäosa Business Centraliin ja optimoi myynti- ja asiakaspalveluprosessisi. Customer Care Professional taas käyttää samaa tietolähdettä Sales Professionalin kanssa, joten voit olla yhteydessä asiakkaisiisi nopeasti ja yksilöidyllä tavalla. Lisäosat hyödyntävät tekoälyä ja oppivat joka tapahtumasta – näin toiminnasta tulee yhä ketterämpää.

 

Tulkitse informaatiota oikein

Business Central tarjoaa kaiken tarvitsemasi tiedon kätevien koontinäyttöjen ja sisäänrakennetun analytiikan avulla. Voit luoda ja konfiguroida raportteja, jotka koostuvat varasto- ja asiakastiedoista sekä kassavirrasta. Opastamme raporttien luomisessa ja analytiikan tulkitsemisessa, jotta olet aina ajan tasalla liiketoimintasi tilasta.

On ensiarvoisen tärkeää tulkita analytiikkaa oikein, yrityksen toimialaan ja toimintaympäristön tilanteeseen soveltaen. Ajantasainen raportointi auttaa erottamaan toimialan trendejä sekä ennakoimaan mahdollisia ongelmia, antaen aikaa reagoida niihin.

Kumppanuus

Koska tyytyväisyytesi on meille kaiken A ja O, teemme kaikkemme, että palvelun käyttö on sujuvaa. Ratkaisun on tarkoitus tukea yrityksesi tavoitteita pitkällä tähtäimellä myös vuosien päästä – on tavoitteenasi sitten kansainvälistyminen, toiminnan tehostaminen tai nopea kasvu, olemme täällä sinua varten.

Jätä meille viesti täyttämällä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

15 + 10 =

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Kiilakiventie 1, 90250 Oulu

Vanha Kaarelantie 33 A , 01610 Vantaa

010 206 3090

etunimi.sukunimi@redocap.fi