RedoFlow palvelukokonaisuus

RedoFlow on Redocapin ainutlaatuinen pk-yrityksille räätälöity palvelukokonaisuus asiakasarvon maksimointiin ja prosessien tehostamiseen - nopeasti, helposti ja kustannustehokkaasti.

Nopeus, helppous ja joustavuus samassa paketissa

Onko tavoitteenasi asiakastyytyväisyyden ja asiakashallinnan parantaminen? Prosessien nopeuttaminen ja toimintojen automatisointi? Jos vastasit kyllä, RedoFlow on juuri oikea ratkaisu yrityksellesi.

Joustavuus ja skaalautuvuus ovat avainasemassa kasvavan pk-yrityksen toiminnanohjausjärjestelmän valinnassa. RedoFlow -palvelukokonaisuus tarjoaa yrityksellesi juuri tämän, sillä pitkän kokemuksen omaavat asiantuntijamme räätälöivät palvelusta juuri sinun tarpeisiisi sopivan. Ratkaisumme yhdistää erillään olevat tietodatat yhteen paikkaan ja tuottaa automaattisesti reaaliajassa laadukasta analyysia asiakkaan liiketoiminnan keskeisten menestysmittareiden kautta. Asennamme sinulle valmiiksi RedoFlow -vertikaalit Microsoft Dynamics Business Centraliin, erityisesti pk-yritysten suosiossa olevaan moderniin ja muunneltavaan toiminnanohjausjärjestelmään. 

 

 

Järjestelmän käyttöönotto tehdään alusta loppuun asiakkaan tarpeet huomioiden

Jokaisen asiakkaamme kohdalla suoritamme nykytila-analyysin, jonka avulla määritämme datasi perusteella prosessiesi toimivuuden, tehokkuuden ja tärkeimmät kehityskohteet. Tämä varmistaa onnistuneen ja kustannustehokkaan toteustusprosessin. Näin toimitettavat ratkaisut tukevat aina asiakkaan liiketoiminnan kehittymisen tavoitteita. 

RedoFlow -palvelun avulla päätösten tekeminen helpottuu, kun kaikki datasi on nyt yhdessä paikassa, aina kätesi ulottuvilla. Redoflown tarjoama integraatio parantaa merkittävästi myös datastasi saatavan tiedon laatua. 

Järjestelmän käyttö ei vaadi erityisosaamista, vaan se on suunniteltu mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi. Käyttö onnistuu kaikilla päätelaitteilla ja palveluun sisältyvät Microsoftin laadukkaat mobiilisovellukset tekevät käytöstä vaivatonta. Käytettävissäsi ovat lisäksi Redocapin asiantuntijat, jotka auttavat sinua ongelmatilanteissa.  

 

Miksi Redoflow palvelukokonaisuus?


AUTOMAATIO


BUSINESS ANALYTIIKKA


INTEGRAATIO


✓ Auttaa saavuttamaan yrityksesi tavoitteet yksinkertaistamalla ja nopeuttamalla digimuutostasi
 

✓    Kerää ajantasaisen datasi yhteen paikkaan, ja datasi on saatavilla juuri silloin kuin sitä tarvitset

✓  Automaatio vapauttaa resurssejasi asiakastyöhön ja karsii turhia prosessivaiheita

 

Joustavuutta yrityksen ytimessä. Aloita siitä, mitä tarvitset nyt. Palvelumme mukautuu liiketoimintasi tarpeisiin.
 

LATAA ILMAISEKSI REDOFLOWN ESITE TÄSTÄRedoflow-palvelukokonaisuus-redocap

Ota yhteyttä ja tutustu lisää: