REDOFLOW

Kokonaisvaltainen toiminnanohjauksen ja tiedonhallinnan
ratkaisu pk-yrityksille. Yksi ratkaisu, jolla johdat koko liiketoimintaasi.

Kaikki nyt samassa paketissa

Onko tavoitteenasi prosessien nopeuttaminen ja toimintojen automatisointi? Asiakastyytyväisyyden ja asiakashallinnan parantaminen? Jos vastasit kyllä, Redoflow on juuri oikea ratkaisu yrityksellesi.

Aiemmin toiminnanohjausjärjestelmän hankinta on ollut  ennen kaikkea kustannuskysymys pk-yrityksille. Lisäksi ongelmaksi muodostuu usein järjestelmän hankinnan ja käyttöönoton pitkä kesto.  Redoflown hankinta eroaa perinteisestä täysin, sillä meiltä saat perusympäristön käyttöösi jo kahdessa päivässä. Lisäksi perusympäristön saat hankittua jopa alle 100 euron kuukausimaksulla. 

Joustavuus ja skaalautuvuus ovat avainasemassa kasvavan pk-yrityksen toiminnanohjausjärjestelmän valinnassa. Redoflown pohjana toimii Microsoft Dynamics 365 Business Central, erityisesti pk-yrityksille suunnattu ERP-alusta. Redoflowta voit käyttää missä vain, milloin vain - kaikilla päätelaitteilla ja Microsoftin kätevillä mobiiliapplikaatioilla.  Päätösten tekeminen helpottuu, kun kaikki datasi on nyt yhdessä paikassa, aina kätesi ulottuvilla. Redoflowlla säästät kullanarvoista aikaasi. Lue lisää esitteestämme!

LATAA REDOFLOWN ESITE TÄSTÄ

 

Tutustu lisää Redoflown moduuleihin

Redoflow Nykytila-analyysi

Redoflown nykytila-analyysi varmistaa onnistuneen ja kustannustehokkaan järjestelmän käyttöönoton. Nykytilan kartoitus auttaa kirkastamaan yrityksen tavoitteet sekä selvittää tärkeimmät kehityskohteet. Tutustu nykytila-analyysiin lisää alla olevasta linkistä. 

Lue lisää

Redoflow Base

Redoflow Base on loistava perusratkaisu pk-yrityksen toiminnanohjaukseen ja tiedonhallintaan. Base sisältää tilaus-toimitus-laskutusketjun sekä asiakashallinnan ominaisuudet. Tutustu lisää Redoflow Base -ratkaisuumme.  

Lue lisää

Redoflow Sopimusten hallinta

Redoflown sopimusten hallinnan moduulilla automatisoit laskutus- ja sopimusprosessisi, hallitset huoltoja sekä tehostat liiketoimintaa. Sopimusten hallinnan moduuli auttaa pitämään langat tiukasti käsissäsi. 

Lue lisää

Redoflow Analytics

Redoflow Analyticsin avulla saat liiketoiminnan kriittiset menestyspisteet helposti ymmärrettävään visuaaliseen muotoon. Redoflow Analytics hyödyntää yrityksen tietosaarekkeisiin syntyvää dataa. Tavoitteena on luoda jatkuva analytiikkamalli, joka antaa sinulle  paukkuja päätöksentekoon. Raportit päivittyvät automaattisesti, joten voit olla aina varma tietojen oikeellisuudesta. 

Lue lisää

Redoflow Verkkokauppa

Uutta! Redoflown palveluvalikoima laajenee. Tarjoamme nyt asiakkaillemme uuden verkkokaupan moduulin, joka rakentuu Dynamic Commercen pohjalle. Verkkokauppa yhdistää saumattomasti verkkokaupankäynnin ja ERP-prosessit. Voit lukea lisää verkkokaupan moduulista alla.

Lue lisää

Redoflow Finance

Redoflow Finance on lainojen ja sijoitusten hallintaympäristö. Finance-moduulilla automatisoit rahoitusprosessisi ja palveluprosessisi. Moduuli sisältää valmiit pankkirajapinnat ja tekee raportoinnista sidosryhmille helppoa ja nopeaa. Lue lisää alta, miten voit kehittää rahoituksen prosessejasi Finance-moduulin avulla. 

Lue lisää

Redoflow Taloushallinto

Redoflow Taloushallinnon moduulilla tehostat kassavirtaa, raportoimista sekä automatisoit maksuprosessit. Nyt voit optimoida varastotasot, välttää myynnin menetykset ja maksimoida kannattavuutesi. Lue lisää alta!

Lue lisää

 

Redoflow Tuki

Järjestelmän käyttöönotto tehdään alusta loppuun asiakkaan tarpeet huomioiden.

Haluamme varmistaa, että käyttöönotto tapahtuu asiakkaan kannalta nopeasti ja joustavasti. Redoflow Tuki varmistaa, että pystyt hyödyntämään järjestelmää parhaalla mahdollisella tavalla. Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi mahdollisissa ongelmatilanteissa. Järjestelmän käyttö ei vaadi erityisosaamista, vaan se on suunniteltu mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi. 

 

Rajapinnat ja skaalautuvuus

Redoflow kasvaa kanssasi

Redoflown valmiit rajapinnat ja skaalautuvuus tekevät siitä optimaalisen ja riskittömän ratkaisun kasvavalle pk-yritykselle. Redoflown etu on, että se on rakennettu Microsoft Dynamics 365 Business Centralin pohjalle. Tämä varmistaa jatkuvan tuotekehityksen, käyttäjäystävällisyyden sekä laajat rajapinnat. Skaalautuvuuden ja joustavuuden mahdollistavat Redoflown moduulit. Voit lisätä ja vaihdella moduuleita tarpeesi mukaan. Sinun ei tarvitse maksaa turhasta, vaan saat järjestelmästä juuri yrityksesi kokoisen!

 

 

Miksi Redoflow?


AUTOMAATIO


BUSINESS ANALYTIIKKA


INTEGRAATIO

                                                                 

✓ Auttaa saavuttamaan yrityksesi tavoitteet  
✓    Kaikki datasi nyt yhdessä paikassa, saatavilla juuri silloin kuin tarvitset

✓  Automaatio vapauttaa resurssejasi ja karsii turhia prosessivaiheita

 

Redoflow-palvelukokonaisuus-redocap

 

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää!