ZigaForm version 4.8.0

REDOFLOW

Kokonaisvaltainen toiminnanohjauksen ja tiedonhallinnan ratkaisu pk-yrityksille. Redoflowlla sujuvoitat arkeasi ja automatisoit liiketoimintasi ydinprosessit helposti ja kustannustehokkaasti aina tarjouksesta tilaukseen ja toimitukseen saakka.

Varaa ilmainen kartoitus

Johda tiedolla

Kaikki datasi ja yrityksesi tärkeimmät toiminnot samassa järjestelmässä. Toimii kuin yrityksesi oma uutissivusto, josta näet tärkeimmät tapahtumat reaaliajassa.

Säästä aikaa ja rahaa

Suuryritysten tehokas ratkaisu nyt pk-yritysten saatavilla. Meiltä hankit järjestelmän kustannustehokkaasti ja nopeasti. Pääset hyötymään järjestelmästä heti, etkä vasta kuukausien kuluttua.

Saavuta tavoitteesi

Toimialastasi riippumatta, ratkaisullamme automatisoit helposti liiketoimintasi ydinprosessit aina tarjouksesta tilaukseen ja toimitukseen saakka, hyödynnät ennakoivaa analytiikkaa päätöksenteossasi sekä sujuvoitat arkeasi.

Miksi Redoflow?

Aiemmin toiminnanohjausjärjestelmän hankinta on ollut  ennen kaikkea kustannuskysymys pk-yrityksille. Lisäksi ongelmaksi muodostuu usein järjestelmän hankinnan ja käyttöönoton pitkä kesto. Redoflow on kuitenkin erilainen ratkaisu – se on helppo ja nopea ottaa käyttöön, skaalautuva ja kustannustehokas. 

Z

Kustannustehokas

Hyödyt ja kustannussäästöt ylittävät kuukausittaiset kustannukset – Paketit alkaen vain 191 € / kk + käyttäjämaksut

}

Nopea käyttöönotto

Redoflown perusympäristö käytettävissäsi jo 2 päivän kuluttua tilauksesta. Pääset aloittamaan järjestelmän käytön nopeasti, ja lisäämään vaikkapa ensimmäiset nimikkeet.

Helppo käyttää

Microsoftin kätevät mobiiliapplikaatiot ja tuttu käyttäjänäkymä – tee laskut ja tarjoukset suoraan Outlookin sähköpostistasi.

Turvallinen

Panostamme siihen, että datasi ja tietosi ovat turvassa. Järjestelmä huomioi automaattisesti GDPR -vaatimukset.

Yksilöity

Joustavien moduulien ansiosta voit ottaa käyttöösi vain ne ominaisuudet, jotka tarvitset nyt. Ominaisuuksia on helppo lisätä ja vaihtaa, eikä kaikkea tarvitse koodata alusta asti.

Edistynyt raportointi

Yhdistää liiketoiminnan synnyttämän datan ja talousdatan. Tuloksena saat syvällistä ja oikea-aikaista tietoa liiketoimintasi tilasta.

 

”…Olemme saaneet automatisoitua useita perusprosessejamme, joihin sitoutui aiemmin paljon resursseja. Tämän lisäksi myös järjestelmäympäristömme kustannukset ovat laskeneet merkittävästi ja olemme saaneet käyttöömme erittäin laadukkaan ja oikea-aikaisen raportoinnin. Voin suositella Redocap Oy:tä kumppaniksi, jos haluatte automatisoida prosessejanne, alentaa käyttökustannuksia ja johtaa liiketoimintaanne aidosti tiedolla.”

 

Topi Saukkonen

toimitusjohtaja, Suomen Tukkusähkö Oy

REDOFLOW MODUULIT

Redoflow on rakennettu Microsoft Dynamics 365 Business Centraliin, joka on erityisesti pk-yritysten suosiossa oleva toiminnanohjaus- eli ERP-alusta. Alustalla on maailmanlaajuisesti lähes kolme miljoonaa käyttäjää yli 150 maassa. Redoflowssa yhdistyy uuden ajan analytiikka ja pilvipohjainen ERP. Palvelumme koostuu Redoflown moduuleista, jotka kattavat kaikki tärkeimmät liiketoimintasi osa-alueet.

Moduulien ansiosta voit ottaa käyttöösi juuri ne ominaisuudet, jotka nykytilanteessasi tarvitset. Redoflow on toimialariippumaton, joten jokaiselle löytyy varmasti juuri se oikea ratkaisu! Yrityksesi kasvaessa ja liiketoiminnan laajentuessa myös palvelu skaalautuu mukanasi. Sinun ei tarvitse hankkia lisää järjestelmiä kattamaan uusia tarpeita, vaan kaikki tarvitsemasi löytyy samasta järjestelmästä.

Redoflow Base

Redoflow Base on loistava perusratkaisu pk-yrityksen toiminnanohjaukseen ja tiedonhallintaan. Base sisältää tilaus-toimitus-laskutusketjun sekä asiakashallinnan ominaisuudet. Lue lisää Redoflow Basesta alta.

Redoflow Analytics

Redoflow Analyticsin avulla saat liiketoiminnan kriittiset menestyspisteet helposti ymmärrettävään visuaaliseen muotoon. Raportit päivittyvät automaattisesti, joten voit olla aina varma tietojen oikeellisuudesta. 

Redoflow Sopimusten hallinta

Redoflown sopimusten hallinnan moduulilla automatisoit laskutus- ja sopimusprosessisi, hallitset huoltoja sekä tehostat liiketoimintaa. Sopii yrityksille, joilla on esimerkiksi kausittaista laskutusta tai paljon huollettavaa laitekantaa. 

Redoflow Verkkokauppa

Uutta! Redoflown palveluvalikoima laajenee. Tarjoamme nyt asiakkaillemme uuden verkkokaupan moduulin, joka rakentuu Dynamic Commercen pohjalle. Verkkokauppa yhdistää saumattomasti verkkokaupankäynnin ja ERP-prosessit. 

Redoflow Nykytila-analyysi

Nykytila-analyysi varmistaa onnistuneen ja kustannustehokkaan järjestelmän käyttöönoton. Nykytilan kartoitus auttaa kirkastamaan yrityksen tavoitteet sekä selvittää tärkeimmät kehityskohteet. 

Redoflow Taloushallinto

Redoflow Taloushallinnon moduulilla tehostat kassavirtaa, raportoimista sekä automatisoit maksuprosessit. Nyt voit optimoida varastotasot, välttää myynnin menetykset ja maksimoida kannattavuutesi. Lue lisää alta!

Redoflow Finance

Redoflow Finance on lainojen ja sijoitusten hallintaympäristö. Finance-moduulilla automatisoit rahoitusprosessisi ja palveluprosessisi. Moduuli sisältää valmiit pankkirajapinnat ja tekee raportoinnista sidosryhmille helppoa ja nopeaa. 

Redoflow PROJEKTINHALLINTA

Projektinhallinnalla pidät projektisi aikataulussa ja budjetissa sekä tehostat viestintää ja tiimityöskentelyä. Pienennä riskiä kustannusten aliarviointiin, työskentele sujuvasti etänä ja unohda paperinpyörittely. Lue lisää projektinhallinnasta alta. 

Redoflow Tuki

Käyttöönotto on suunniteltu asiakkaan kannalta nopeaksi ja mahdollisimman vaivattomaksi. Voit keskittyä liiketoimintaasi, kun me huolehdimme muusta. Tukemme varmistaa, että pystyt hyödyntämään palvelua parhaalla mahdollisella tavalla. 

REDOFLOW BASE

Redoflow Base sisältää käyttövalmiin Microsoft Dynamics 365 Business Central ERP -alustan, ja palvelu on käytettävissäsi jo kahden päivän päästä tilauksesta. Voit aloittaa järjestelmän käytön vaikka heti ja lisätä ensimmäiset nimikkeet ja asiakkaat.  Palvelulla saat käyttöösi tilaus-toimitus-laskutusketjun ja asiakashallinnan ominaisuudet.

Redoflow Base sisältyy automaattisesti kaikkiin paketteihimme, ja päälle voit lisätä tarpeidesi mukaan muita Redoflow-moduuleita, kuten sopimusten hallinnan, analytiikan, verkkokaupan tai vaikkapa taloushallinnon moduulit.

Haluatko tietää lisää Redoflowsta? Lataa nyt ilmainen esitteemme alta. Saat sen suoraan sähköpostiisi. Esitteen lataus ei velvoita sinua mihinkään.

Pakettiratkaisut

Koosta omasi tai valitse valmis peruspaketti. Sinä päätät!

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Varaa ilmainen kartoitus

13 + 14 =

Asiakkaitamme

Jätä meille viesti täyttämällä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

14 + 2 =

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Tietotie 2, 90460 Oulunsalo

Vanha Kaarelantie 33 A , 01610 Vantaa

010 206 3090

etunimi.sukunimi@redocap.fi