ZigaForm version 5.7.6
010 206 3090

REDOFLOW®

Redoflow-palvelukonseptin avulla maksimoit tuottavuuden ja mahdollistat liiketoimintasi kestävän kasvun. Konseptimme on fiksuin tapa ottaa käyttöön, päivittää nykyinen ympäristö ja ylläpitää Microsoft Dynamics 365 Business Central -järjestelmää. Erittäin kokeneen monialaosaajatiimimme avulla saat juuri sinun yrityksellesi sopivan kokoisen ratkaisun. Emme toimita vain järjestelmää, vaan huomioimme myös liiketoimintaprosessiesi tarpeet ja kehitysmahdollisuudet osana toimitusta.

 

Asiantuntijuutemme liiketoiminnan kulmakivistä yhdistettynä edistyksellisimpiin teknologisiin ratkaisuihin antavat aidosti työkalut liiketoimintasi johtamiseen uudelle tasolle, jolloin liiketoimintasi johdettavuus ja toteuttaminen kaikilla osa-alueilla helpottuu merkittävästi.

 

Varaa ilmainen kartoitus

ALUSTA KESTÄVÄÄN KASVUUN

Redoflowssa pitkä kokemuksemme liiketoiminnan kehittämisestä yhdistyy Microsoft Dynamics 365 Business Central -toiminnanohjauksen kanssa, joka on liiketoimintasi tarpeisiin mukautuva sekä markkinoiden monipuolisin ja luotettavin ERP-järjestelmä. Palvelukonseptimme huomioi suunnitteluvaiheessa teknisen toteutuksen juuri sinun liiketoimintasi yksilöllisiin tarpeisiin sopivaksi, yrityksesi tavoitteet huomioon ottaen.

Saat yritystoiminnan kehittämisen sekä johtamisen tueksi selkeät, monipuoliset ja informatiiviset raporttipohjat, joiden avulla raportoit liiketoimintasi tilasta oikea-aikaisesti. Raportointi tuotetaan järjestelmään syntyvästä datasta, jossa yhdistyvät niin liiketoimintaprosesseistasi saatava informaatio kuin talousdatakin.

 

Johda tiedolla

Kaikki yrityksesi data ja tärkeimmät toiminnot samassa järjestelmässä. Lähdemme yleensä liikkeelle nykytila-analyysistä, jonka avulla kartoitamme yrityksen nykytilan, paikannamme tärkeimmät kehityskohdat ja kirkastamme tavoitteet. Raportoinnin avulla liiketoiminnan kehitystä on helppo seurata, ja asiantuntijamme ovat aina käytettävissäsi ja apunasi data-analytiikan tulkitsemisessa sekä liiketoiminnan kehittämistoimien valinnassa.

Säästä aikaa ja rahaa

Microsoft Dynamics 365 Business Central on tehokas ERP-ratkaisu, jonka hankit meiltä kustannustehokkaasti ja nopealla käyttöönotolla. Redoflow-moduulien avulla automatisoit liiketoiminnan perusprosesseja, joten voit siirtää resursseja tuottavan työn tekemiseen. Redoflow-moduulien avulla säästät merkittävästi rahaa ja aikaa ERP-ympäristön käyttöönotto- ja/tai päivitysvaiheessa.

Saavuta tavoitteesi

Markkinoiden monipuolisimman ERP:n tarjoama, tarkka raportointi yhdistettynä vankkaan ammattitaitoomme liiketoiminnan kehittämisestä ja rahoituksesta luovat erinomaiset puitteet kasvulle ja tavoitteiden saavuttamiselle. Teemme yhdessä suunnitelman, jonka avulla saamme vietyä liiketoimintaasi tehokkaampaan ja taloudellisesti kestävämpään suuntaan.

Miksi Redoflow?

Aiemmin toiminnanohjausjärjestelmän hankinta on ollut ennen kaikkea kustannuskysymys pk-yrityksille. Lisäksi ongelmaksi muodostuu usein järjestelmän hankinnan ja käyttöönoton pitkä kesto sekä se, että yrityksessä ei ole riittävästi asiantuntijuutta data-analytiikan tulkintaan ja sopivimpien liiketoiminnan kehittämistoimien valintaan.

Redoflow on kuitenkin erilainen ratkaisu – käyttöönotto on nopeaa ja olemme aina apunasi niin järjestelmäkysymyksissä, kuin liiketoiminnan kehittämiseen ja rahoitukseenkin liittyvissä asioissa. Dataa hyödynnetään nerokkaasti liiketoiminnan ja talouden näkökulmasta, joten Redoflow luo liiketoiminnallesi puitteet kestävään kasvuun.

Z

Kustannustehokas

Redoflow kootaan liiketoimintasi yksilöllisten tarpeiden mukaan, joten maksat vain niistä palveluista, jotka valitset mukaan pakettiin.

}

Nopea käyttöönotto

Microsoft Dynamics 365 Business Centralin käyttöönottopaketti on käytettävissäsi jo 2 päivän kuluttua tilauksesta. Pääset aloittamaan palvelun käytön nopeasti.

Helppous

Microsoft Dynamics 365 Business Central on käyttäjäystävällinen ja yhteensopiva muiden Microsoftin työkalujen kanssa. Tavoitat asiantuntijamme puhelimitse tai meilitse aina tarvittaessa.

~

Turvallinen

Panostamme siihen, että datasi ja tietosi ovat turvassa. Microsoft Dynamics 365 Business Central huomioi automaattisesti GDPR-vaatimukset.

Yksilöity

Liiketoimintasi kasvu on yhteinen tavoitteemme. Redoflow kootaan yksilöllisesti jokaiselle asiakkaallemme sopivaksi, jotta palvelu tukee liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Edistynyt raportointi ja data-analytiikan tulkinta

Microsoft Dynamics 365 Business Central yhdistää liiketoiminnan synnyttämän datan ja talousdatan. Asiantuntijamme tulkitsevat datan ja paikantavat liiketoiminnan kehityskohdat.

 

“…Olemme saaneet automatisoitua useita perusprosessejamme, joihin sitoutui aiemmin paljon resursseja. Tämän lisäksi myös järjestelmäympäristömme kustannukset ovat laskeneet merkittävästi ja olemme saaneet käyttöömme erittäin laadukkaan ja oikea-aikaisen raportoinnin. Voin suositella Redocap Oy:tä kumppaniksi, jos haluatte automatisoida prosessejanne, alentaa käyttökustannuksia ja johtaa liiketoimintaanne aidosti tiedolla.”

 

Topi Saukkonen

toimitusjohtaja, Greene

MICROSOFT DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL

Redoflow on älykkäin tapa ottaa käyttöön ja hyödyntää Microsoft Dynamics 365 Business Centralin parhaat ominaisuudet, ja johtaa koko liiketoimintaa yhden ratkaisun avulla! Microsoft Dynamics 365 Business Central on erityisesti pk-yritysten suosima ERP-alusta, jolla on maailmanlaajuisesti lähes kolme miljoonaa käyttäjä yli 150 maassa. Business Centralissa yhdistyy uuden ajan analytiikka ja pilvipohjainen ERP, johon pääset käsiksi myös Microsoftin mobiilisovelluksista.

Onko sinulla käytössäsi Microsoft Dynamics NAV? Tutustu päivityspakettiimme!

Moduulien ansiosta voit ottaa käyttöösi juuri ne ominaisuudet, jotka nykytilanteessasi tarvitset. Yrityksesi kasvaessa ja liiketoiminnan laajentuessa myös palvelu skaalautuu mukanasi. Sinun ei tarvitse hankkia lisää järjestelmiä kattamaan uusia tarpeita, vaan kaikki tarvitsemasi löytyy samasta järjestelmästä.

käyttöönottopaketti

Microsoft Dynamics 365 Business Centralin käyttöönottopaketti on loistava perustason ratkaisu pk-yrityksen toiminnanohjaukseen ja tiedonhallintaan. Käyttöönottopaketti sisältää tilaus-toimitus-laskutusketjun sekä asiakashallinnan ominaisuudet.

DATA-Analytiikka

Data-analytiikan avulla saat liiketoiminnan kriittiset menestyspisteet helposti ymmärrettävään visuaaliseen muotoon. Raportit päivittyvät automaattisesti, joten voit olla aina varma tietojen oikeellisuudesta.

Sopimusten hallinta

Sopimusten hallinnan moduulilla automatisoit laskutus- ja sopimusprosessisi, hallitset huoltoja sekä tehostat liiketoimintaa. Tämä moduuli sopii yrityksille, joilla on esimerkiksi kausittaista laskutusta tai paljon huollettavaa laitekantaa.  

Verkkokauppa

Tarjoamme nyt asiakkaillemme uuden verkkokauppamoduulin, joka rakentuu Dynamic Commercen pohjalle. Verkkokauppa yhdistää saumattomasti verkkokaupankäynnin ja ERP-prosessit.  

Printvis

PrintVis on toimialakohtainen sekä moderni ohjelmistoratkaisu grafiikka- ja painoteollisuudelle. ERP ja MIS samassa ratkaisussa, jonka avulla seuraat kaikkia tulostusprosesseja ja varastotilannetta, sekä hoidat laskutuksen yhdessä pilvipohjaisessa järjestelmässä. 

Taloushallinto

Taloushallinnon moduulilla tehostat kassavirtaa ja raportointia sekä automatisoit maksuprosessit. Nyt voit optimoida varastotasot, välttää myynnin menetykset ja maksimoida kannattavuutesi.

Greenvestor

Greenvestor-rahoitusalusta on lainojen ja sijoitusten hallintaympäristö, jonka avulla automatisoit rahoitusprosessisi ja palveluprosessisi. Moduuli sisältää valmiit pankkirajapinnat ja tekee raportoinnista sidosryhmille helppoa ja nopeaa. 

PROJEKTINHALLINTA

Projektinhallinnalla pidät projektisi aikataulussa ja budjetissa sekä tehostat viestintää ja tiimityöskentelyä. Pienennä riskiä kustannusten aliarviointiin, työskentele sujuvasti etänä ja unohda paperinpyörittely.

Päivityspaketti

Redoflow-päivityspaketti on nerokkain tapa päivittää Microsoft Dynamics NAV uuteen ja moderniin Microsoft Dynamics 365 Business Central -ympäristöön. Päivityspaketti tuo suoria kustannussäästöjä, ja sen keskimääräinen toimitusaika on vain 13-25 päivää.

Redoflow Tuki

Käyttöönotto on suunniteltu asiakkaan kannalta nopeaksi ja mahdollisimman vaivattomaksi. Voit keskittyä liiketoimintaasi, kun me huolehdimme muusta. Tukemme varmistaa, että pystyt hyödyntämään palvelua parhaalla mahdollisella tavalla. 

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Varaa ilmainen kartoitus

3 + 1 =

Asiakkaitamme

Jätä meille viesti täyttämällä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

12 + 15 =

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Kiilakiventie 1, 90250 Oulu

Vanha Kaarelantie 33 A , 01610 Vantaa

010 206 3090

etunimi.sukunimi@redocap.fi