ZigaForm version 5.7.6
010 206 3090

Tietoa meistä

REDOCAP OY

Redocap Oy on vuonna 2010 perustettu valtakunnallisesti toimiva ohjelmisto- ja konsultointiyritys. Autamme pk-yrityksiä digitalisoimaan, kehittämään ja rahoittamaan liiketoimintaansa.  Asiantuntijoillamme on yhteensä yli 50 vuoden kokemus erilaisten liiketoiminta-alueiden ja -palveluiden kehittämisestä niin Suomessa kuin ulkomaillakin.  Palveluidemme avulla asiakkaamme ovat pystyneet lisäämään tuottavuuttaan ja kannattavuuttaan merkittävästi.

Lähtökohta palveluillemme ovat aina olleet tyytyväiset asiakkaat. Asiakkaitamme palvelevat kokeneet, osaavat ja sitoutuneet ammattilaiset. Haluamme olla asiakkaillemme helposti lähestyttävä kumppani, jonka kanssa on mutkatonta tehdä yhteistyötä. Laadukas asiakaskokemus on keskeisin tavoitteemme.

SERTIFIKAATTIMME

AUTAMME SINUA MENESTYMÄÄN

Toiminnanohjaus ja big data -analytiikka eivät kuulu vain suurille yrityksille. Kehittäessämme Redoflow®-ratkaisuamme, halusimme ottaa kaikki toiminnanohjausjärjestelmän hankintaa hankaloittavat tekijät huomioon. Osaajatiimimme pitkän ja monipuolisen kokemuksen pohjalta muodostui kokonaisuus, joka on nopea ottaa käyttöön, skaalautuva ja kustannustehokas. 

Asiakkaitamme

Jätä meille viesti täyttämällä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

13 + 8 =

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Kiilakiventie 1, 90250 Oulu

Vanha Kaarelantie 33 A , 01610 Vantaa

010 206 3090

etunimi.sukunimi@redocap.fi