Järjestelmät

 Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia talouden- ja logistiikan apuvälineitä päätöksen tekemisen tueksi. Tuomme yrityksenne muodostamasta datasta esille selkeällä tavalla liiketoiminnan keskeisimmät menestystekijät. 

DYNAMICS NAV

Microsoft Dynamics® suo Teille vapauden keskittyä olennaiseen eli liiketoimintaan, tarjoten omalta osalta helpotusta yrityksen toiminnan hallinnoimiseen ja parantamalla tuottavuutta. Microsoft Dynamics® NAV toimii olemassa olevan järjestelmän tilalla yhtenä täysin integroituna sovelluksena, joka mahdollistaa internetin kautta, kellonajasta ja paikasta riippumatta kaikille yrityksen työntekijöille mahdollisuuden asiointiin asiakkaiden, toimittajien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Tästä on hyvänä todisteena seikka, että Microsoft Dynamics® NAV käyttää päivittäin yli 1,2 miljoonaa käyttäjää yli 77 000 yrityksessä ja yli 150 maassa.

DYNAMICS CRM

Microsoft Dynamics CRM on täysin integroitu asiakkuudenhallinta- eli CRM-ratkaisu. Microsoft Dynamics CRM -ratkaisulla yritys voi luoda ja ylläpitää asiakastietoja selkeässä muodossa ensimmäisistä kontakteista myyntiin ja myynnin jälkeiseen tukeen. Microsoft Dynamics CRM on nopea, joustava ja edullinen ratkaisu, joka sisältää työkaluja yrityksen myynti-, markkinointi- ja asiakaspalveluprosessien tehostamiseen ja integroituu Microsoft Office Outlookiin. Microsoft Dynamics CRM -ratkaisulla yritys voi tehostaa liiketoimintaprosessejaan yhdenmukaisella ja mitattavalla tavalla.

HUOLTOHALLINTO JA SOPIMUSLASKUTUS

Huoltohallinto ja sopimuslaskutus toiminnallisuus on laajennuspaketti Dynamics NAV sovellukseen. Ohjelmalla hallitaan helpoin asetuksin laiterekisterin ylläpito, sopimusten kausilaskutus, sopimuspohjaiset määräaikaishuollot sekä huoltotöiden vastaanotto, töiden kirjaus, varaosien käyttö ja laskutus. Tämä ohjelmalaajennus sopii hyvin yrityksille, joilla on laaja huollettava laitekanta sekä kuukausiperusteista laskutusta.

POWER BI

Power BI on liiketoiminnan analytiikkatyökalu, jolla voidaan analysoida tietoja ja jakaa näkemyksiä. Power BI -koontinäytöt tarjoavat 360 asteen näkymän päätöksentekijöille. 

Tärkeimmät avainluvut ovat saatavissa yhdestä paikasta, reaaliajassa ja ovat saatavilla kaikissa laitteissa. Yhdellä napsautuksella käyttäjät voivat tarkastella koontinäytöltä tietoja, joiden avulla vastausten löytäminen on helppoa. Koontinäytön luominen on yksinkertaista ja valmiina on useita yhteyksiä suosituimpiin yrityssovelluksiin, joiden avulla saamme toteutuksen alkuun helposti ja nopeasti.

Dynamics NAV sovellukseen olemme luoneet valmiit tietomallit, joiden avulla saamme Power BI analysointityökalun käyttöönne ilman mittavaa projektia. Voit myös käyttää tietoja ja raportteja mistä tahansa Power BI -mobiilisovelluksella, jotka päivittyvät automaattisesti tietojen muuttuessa.

 


Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää: