ZigaForm version 5.7.6
010 206 3090

Data-analytiikka

Analytiikkaa, jolla saavutat tavoitteesi. Tärkein tieto kulkee aina mukanasi.

PAREMPAA DATAA, PAREMPIA PÄÄTÖKSIÄ

Datalla ja sen hyödyntämisellä on valtava merkitys liiketoiminnan kehittämisessä, ja siksi haluammekin tuoda uusimmat innovaatiot myös pk-yritysten ulottuville. Data-analytiikan avulla seuraat liiketoimintasi kriittisiä menestyspisteitä helposti ja teet parempia, oikea-aikaiseen tietoon perustuvia päätöksiä. Valitsemalla data-analytiikka-moduulin osaksi Redoflow-palvelukokonaisuuttasi kehität raportointia niin johtoryhmän kuin sidosryhmienkin välillä, ja seuraat kannattavuutta, katteita sekä asiakkuuksia näppärästi. Tarkan data-analytiikan ansiosta voit olla varma siitä, että viet liiketoimintaasi oikeaan suuntaan.

BIG DATA ON TARKOITETTU MYÖS PK-YRITYKSILLE

Miksi data-analytiikka-moduuli on niin poikkeuksellinen? Katso video alta!

Redoflow data-AnalytiIKKA

Menestysmittarit

Tiedä miten ja miksi menestyt – ja saavuta tavoitteesi. Data-analytiikka-moduulin jatkuva seurantamalli auttaa sinua toimimaan ja viemään yritystäsi haluamaasi suuntaan. Raportoinnin avulla pystyt myös helposti osoittamaan yrityksen taloudellisen tilan potentiaalisille sijoittajille ja rahoittajille.

Visualisointi

Oikeanlainen ja asiakkaan tarpeita varten laadittu visualisointi tekee asioiden hahmottamisesta helppoa ja jää paremmin ihmisten mieleen. Heti sovelluksen etusivulla näet tärkeimmät liiketoimintasi avainluvut – täysin reaaliajassa.

Tiimityöskentely

Raportteja on helppo jakaa sidosryhmien kesken. Tiimityöskentely paranee, kun yrityksen eri osastot pystyvät viestimään paremmin keskenään. Power BI-alustalla jaat raportteja helposti muille ja voit tarkastella raportteja millä päätelaitteella tahansa, vaikkapa pöytäkoneella tai älypuhelimellasi. Voit myös kommentoida ja jakaa ajatuksia muiden raportteja tarkastelevien kesken.

Päätöksenteko ja ennakointi

Päätöksenteko helpottuu, sillä nyt sinulla on aina faktat pöydässä, eikä mikään tärkeä ei jää huomaamatta. Selkeä data-analytiikka auttaa sinua pureutumaan asioiden riippuvuussuhteisiin. Pystyt myös varautumaan liiketoimintaympäristösi muutoksiin paremmin. Voit helposti ennakoida esimerkiksi kassavirtasi kehittymistä ja siihen vaikuttavia tekijöitä. Enää ei tarvitse odotella kuun loppuun kirjanpidon raporttia!

Säästää aikaa, vaivaa ja rahaa

Sano hyvästit työläälle raporttien kokoamiselle. Säästät hurjasti aikaa, kun tietoja ei enää tarvitse kerätä manuaalisesti eri lähteistä, vaan saat automaattisesti raportit haluamallasi syklillä. Data-analytiikkaa hyödyntämällä säästät myös selvää rahaa, kun pystyt optimoimaan resurssiesi käytön ja tunnistamaan liiketoiminnan pullonkaulat.

Pienemmät riskit

Poistaa hajallaan olevan tiedon vuoksi syntyvät liiketoimintariskit. Palvelun avulla paketoit liiketoimintasi synnyttämän datan relevantiksi kokonaisuudeksi yhteen paikkaan.

VARAA ILMAINEN KARTOITUS

Millainen on sinun yrityksesi tilanne data-analytiikan ja raportoinnin suhteen? Varaa ilmainen kartoitus, niin keskustellaan lisää!

Usein kysytyt kysymykset

Miten hyödyn data-analytiikasta?

Ennakoivan analytiikan avulla pystyt tunnistamaan syy-seuraussuhteet numeroiden takaa. Tiedät esimerkiksi, mitkä tekijät vaikuttavat positiivisen tai negatiivisen kassavirran syntymiseen, miten voit kehittää myyntiprosessiasi edelleen paremmaksi tai millaisia asiakaspoistumariskisi ovat. Yrityksen taloudellinen tila on helppo osoittaa potentiaalisille rahoittajille ja sijoittajille. Koska pystyt nyt myös ennakoimaan mihin suuntaan liiketoimintasi kehittyy, pystyt reagoimaan toimintaympäristösi muutoksiin aiempaa paremmin ja nopeammin. Kun hyödynnät yrityksesi synnyttämän datan liiketoiminnan kehittämisessä, säästät aikaa ja resursseja. 

Kenelle data-analytiikka-palvelu on tarkoitettu?

Palvelu sopii kaikille pk-yrityksille, jotka haluavat hyödyntää liiketoimintansa synnyttämän datan yrityksensä kehittämisessä. Data-analytiikka sopii hyvin yrityksille, joiden raportoinnin tarve on kasvanut: eri sidosryhmille raportointia pitäisi kehittää, yhtenäistää ja nopeuttaa. 

Päivittyvätkö raportit reaaliajassa?

Kyllä. Saat raportit haluamallasi syklillä, ja tieto on aina oikea-aikaista. 

Kiinnostuitko?

Kerromme sinulle mielellämme lisää!

Jätä meille viesti täyttämällä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

9 + 1 =

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Kiilakiventie 1, 90250 Oulu

Vanha Kaarelantie 33 A , 01610 Vantaa

010 206 3090

etunimi.sukunimi@redocap.fi