ZigaForm version 5.7.6
010 206 3090

Greenvestor-rahoitusalusta

Sijoitusten ja lainojen hallintaympäristö rahoitusprosessien automaatioon

SIJOITUSTEN JA LAINOJEN HALLINTA TEHOKKAAKSI

Markkinoiden modernein alusta rahoitustoimintaan. Alustan kehittämisessä on ollut mukana erittäin kokenut tiimi niin rahoitus-, taloushallinnan – kuin tietoteknisen osaamisen puolelta. Kotimainen Greenvestor -rahoitusalusta antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kilpailukykyisten skaalautuvien rahoituspalveluiden tarjoamiseen kilpailukykyisesti. Automatisoit perinteiset työllistävät käsittelyvaiheet ja voit keskittyä rahoitustoiminnassasi asiakkaisiin, jotka sopivat rahoitusportfolioihisi. 

Greenvestor-rahoitusalusta

Laatua riskien hallintaan ja automaatiota rahoitusprosesseihin

Reaaliaikainen pankkiyhteys

Greenvestor sisältää automaattisen reskontran ja valmiit pankkirajapinnat. Rahojen ohjaus oikeille tileille onnistuu kätevästi. Pankkisi tiedot näkyvät aina reaaliajassa.

Helppo käyttää ja kulkee mukana

Toimii pilvipalveluna Microsoft Dynamics 365 Business Central -alustalla. Voit käyttää palvelua missä tahansa, sillä kätevät mobiilisovellukset mahdollistavat raporttien tarkastelun ja jakamisen kaikilla päätelaitteilla.

Monipuolinen raportointi

Saat monipuoliset raportit sidosryhmille. Raportointi kattaa tiedot maksusuorituksista, tuotoista, portfolioista sekä viranomaisraportoinnin.

Rahoituksen hakijan arviointi

Greenvestor helpottaa rahoituksen hakijoiden arviointia ja hallintaa. Sinulla on mahdollisuus ottaa käyttöösi front-end-webpalvelu, jossa rahoituksen haku tapahtuu. Hakijoiden tietojen käsittely, raportointi, tallennus ja säilytys tapahtuu Greenvestor-palvelussa.

Käytä resurssisi tehokkaammin

Greenvestor-rahoitusalustan käyttöliittymä on selkeä ja käyttäjäystävällinen sekä muokattavissa yrityksesi visuaaliseen ilmeeseen sopivaksi. Tiedon käsittely, tallennus, säilytys ja raportointi tapahtuu hallintaympäristössä, joka on roolipohjainen, eli voit määrittää muille käyttäjille eri käyttäjätasoja. Automaattinen reskontra ja rahaliikenne tapahtuvat myös hallintaympäristön kautta. Sähköisellä allekirjoituksella ja dokumentoinnilla säästät aikaa ja paperia sekä parannat prosessin hallintaa. Lainojen ja sijoitusten hallinta sekä lainahakemusten hallinta onnistuu mistä päin maailmaa tahansa, sillä palvelu toimii kaikilla päätelaitteilla.

Greenvestor esikäsittelee hakemukset ja lajittelee ne automaattisesti sijoitusportfoliosi mukaisesti “kyllä”, “ehkä” ja “ei”-kohteisiin. Käsittelyysi tulevat vain ne hakemukset, jotka täyttävät sijoitusportfolion ehdot. Hakemusten automaattinen esikäsittely tehostaa merkittävästi resurssien käyttöä ja mahdollistaa markkinoinnin isommallekin kohderyhmälle, sillä automaatio suodattaa epäsopivat hakemukset eikä sinun tarvitse käydä kaikkia hakemuksia yksi kerrallaan läpi. Lainaehdotus siirtyy lainan hakijalle hyväksyttäväksi ja hän allekirjoittaa sopimukset sähköisesti. Rahansiirto lainan hakijalle tapahtuu Greenvestor-palvelun kautta. Rahat ohjautuvat oikeille tileille ja maksut kirjautuvat reskontraan automaattisesti, joka mahdollistaa pienempienkin sijoitusten toteutuksen tuottavasti. Saat raportit maksusuorituksista, tuotoista ja portfolioista sekä hoidat viranomaisraportoinnin samassa järjestelmässä.

Kiinnostuitko?

Kerromme sinulle mielellämme lisää!

Asiakkaitamme

TUTUSTU MYÖS MUIHIN palveluihimme

Jätä meille viesti täyttämällä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

14 + 5 =

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Kiilakiventie 1, 90250 Oulu

Vanha Kaarelantie 33 A , 01610 Vantaa

010 206 3090

etunimi.sukunimi@redocap.fi