ZigaForm version 5.5.1
010 206 3090

Nykytila-analyysi

Nykytila-analyysi

Nykytila-analyysi antaa sinulle selkeän kuvan liiketoimintasi tämänhetkisestä tilasta ja auttaa löytämään juuri sinulle parhaan ratkaisun liiketoimintasi kehittämiseksi, sekä maksimoimaan toiminnanohjausjärjestelmän tuomat hyödyt. Nykytila-analyysi perustuu liiketoimintasi synnyttämään, oikea-aikaiseen dataan. Halutessasi teemme yrityksellesi nykytilan kartoituksen ennen Redoflow®-palvelun käyttöönottoa ja valitsemme oikeat toimenpiteet paremman liiketoiminnan saavuttamiseksi.

Kattava kokonaiskuva

Analyysin perusteella saat selville, miten liiketoiminnan eri osa-alueet pelaavat yhteen. Tavoitteena on muodostaa selkeä kuva nykyisistä liiketoiminnan prosesseista ja taloudellisesta näkymästä.

Automatisointi

Kartoitamme prosessiesi automaatiomahdollisuudet esimerkiksi myynti-, toimitus- ja laskutusketjun osalta.

Nykyiset järjestelmät

Yrityksessä jo käytössä olevien järjestelmien tarkastelu näyttää, miten nykyiset järjestelmät pelaavat yhteen ja toimivatko ne liiketoimintaasi edistävästi kuten niiden olisi tarkoitus. 

Toimivat ratkaisumallit

Tarjoamme sinulle konkreettisia ja toteutettavissa olevia ratkaisuvaihtoehtoja. 

Nykytila-analyysin avulla lisää tuotavuutta, kannattavuutta ja ennakoitavuutta

Nykytila-analyysi toimii pohjana muutokselle. Liiketoiminnastasi saatavan informaation pohjalta kartoitamme lähtötilanteen muodostamalla kattavan analyysin liiketoimintasi tilasta sekä tulevaisuuden näkymistä, ja teemme toimintaehdotuksen, jonka avulla saavutat tehokkaamman ja varmemman liiketoiminnan. Huolellinen liiketoiminnan analysointi auttaa tunnistamaan yrityksen vahvuudet ja heikkoudet sekä tärkeimmät kehityskohteet ja liiketoiminnalliset riskit. Voit varautua mahdollisiin riskeihin ennalta ja olla varma, että suuntaat yrityksesi resurssit oikein.

Suurimmat asiakkaat eivät välttämättä ole liiketoiminnan kannalta kaikista kannattavimpia. Kun tunnistat optimaalisimmat asiakkaat, tiedät mihin asiakkuuksiin panostaa eniten. Nykytila-analyysin avulla kehität myös asiakasryhmien tuntemusta, joka puolestaan auttaa tehostamaan uusasiakashankintaa ja asiakaskokemuksen kehittämistä sekä tunnistamaan asiakaspoistumaan vaikuttavat tekijät. 

Automatisoimalla prosesseja karsit turhan työn tekemistä sekä säästät aikaa ja rahaa. Selvitämme kanssasi, kuinka hyvin yrityksesi käytössä olevat järjestelmät soveltuvat niiden käyttötarkoituksiin. Lisäksi arvioimme, mitkä prosessien vaiheet tai jopa kokonaiset prosessit on mahdollista automatisoida ja näin poistaa turhia työvaiheita.

Kun tärkeimmät kehityskohteet ja tavoitteet on selvillä nykytila-analyysin huolellisen laatimisen päätteeksi, valitsemme käyttöösi liiketoimintaasi parhaiten tukevat toimintamallit ja työkalut. Uusien toimintatapojen, työkalujen ja oikea-aikaisen raportoinnin turvin sinun on helppo keskittyä liiketoimintasi tehostamiseen ja kehittämiseen.

Me Redocapilla huolehdimme, että asiakkaidemme etu tulee ensin. Toimimme yhteistyössä asiakasyritystemme omistajien ja johdon kanssa yhteisen päämäärän saavuttamiseksi. Pyrimme pitkäaikaiseen asiakassuhteeseen, joten asiakkaidemme hyvä kokemus palveluistamme on meille ensiarvoisen tärkeää.

Kiinnostuitko?

Kerromme sinulle mielellämme lisää!

Blogissa

Hallitsevatko rutiinityöt arkeasi?

Hallitsevatko rutiinityöt arkeasi?

Liiketoiminnan perustoimintojen käydessä raskaiksi, on hyvä pysähtyä miettimään uudenlaisia toimintatapoja. Hektinen arki tarjoaa meille alati muuttuvia haasteita liiketoiminnan hallinnan eri osa-alueilla. Tartumme haasteisiin miettien sopivia ratkaisuja asia...

7 myyttiä automaatiosta

7 myyttiä automaatiosta

Automaatio vapauttaa enemmän aikaa myyntiin tai muuhun tuottavaan työhön. Automaatiosta liikkuu kuitenkin paljon myyttejä ja väärinymmärryksiä, joita päätimme oikaista tässä blogitekstissä.

4 syytä johtaa liiketoimintaa yhdellä järjestelmällä

4 syytä johtaa liiketoimintaa yhdellä järjestelmällä

Liiketoimintasi on kokonaisuus. Johda sitä kokonaisuutena yhden ratkaisun avulla, ilman tiedon hajauttamista useaan eri paikkaan. Kokosimme yhteen tärkeimmät hyödyt, jotka tietojen ja toimintojen keskittäminen yhteen järjestelmään tuo liiketoiminnallesi.

Jätä meille viesti täyttämällä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

9 + 11 =

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Tietotie 2, 90460 Oulunsalo

Vanha Kaarelantie 33 A , 01610 Vantaa

010 206 3090

etunimi.sukunimi@redocap.fi