ZigaForm version 5.7.6
010 206 3090

Verkkokauppa

Tehokas ratkaisu yhdistää saumattomasti verkkokaupan ja ERP:n prosessit.

Yhdistä ERP ja verkkokauppa

DYNAMIC COMMERCE

Redoflow® mahdollistaa läpinäkyvät prosessit niin taloushallinnon, markkinoinnin, myynnin, ostojen, varastonhallinnan kuin tilaus-toimitusketjujenkin osalta, joten miksi verkkokaupan pitäisi olla kokonaisuudesta erillään? Redoflowverkkokauppamoduuli kattaa kaikki ammattimaiselle verkkokaupankäynnille asetetut vaatimukset. Moduuli rakentuu Dynamic Commerce -verkkokauppa-alustan pohjalle ja toimii saumattomasti yhdessä muiden Redoflowmoduulien kanssa. Hallinnoit verkkokauppaa tuttuun tapaan Microsoft Dynamics 365 Business Centralista käsin. 

 

PISTE IIN PÄÄLLE

Verkkokaupparatkaisumme täydentää Redoflown palveluvalikoiman kaiken kattavaksi yrityksen johtamisen ja liiketoiminnan työkaluksi.

Hallittavuus

Toimii saumattomasti yhdessä muiden Redoflow-moduulien kanssa. Hallinta tapahtuu suoraan Microsoft Dynamics 365 Business Centralin kautta, ja kätevien mobiilisovellusten avulla pääset käsiksi verkkokauppaasi miltä tahansa päätelaitteelta käsin.

Automatisointi

Kartoitamme prosessiesi automaatiomahdollisuudet esimerkiksi myynti-, toimitus- ja laskutusketjun osalta.

Markkinointi

Sisältää laajat markkinointiratkaisut: sähköpostimarkkinointi, tarjoukset, voucherit ja kupongit, SEO, sosiaalisen median integraatio sekä tehokas analytiikka.

Visualisointi

Voit muokata verkkokaupan ulkoasun yrityksesi brändin ja designin mukaiseksi.

Laajat ominaisuudet

Tukee kaikkia kieliä ja valuuttoja, täysin mobiilioptimoitu – asiakkaat voivat tehdä ostoksia sujuvasti joko sovelluksen tai selainversion kautta.

B2B ja B2C

Optimoitu sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille.

Maksutavat

Verkkomaksujen prosessointi tapahtuu webin ja Microsoft Dynamics 365 Business Centralin kautta.

Monipuolinen ja helposti hallittava verkkokauppa-alusta

 

Redoflown verkkokauppamoduuli sisältää kaikki ominaisuudet mitä tarvitset toimivaa ja ammattimaista verkkokaupankäyntiä varten. Redoflow-moduulit, verkkokauppa mukaan lukien, ovat täysin integroituja toisiinsa, joten hallitset koko järjestelmää sujuvasti ja vaivattomasti Microsoft Dynamics 365 Business Centralin kautta. Sekä B2C että B2B-asiakkaille optimoidun verkkokaupan visuaalinen ilme on muokattavissa brändisi ilmettä ja väritystä vastaavaksi.

Tuotetiedot, kuten hinta ja jäljellä olevien tuotteiden saldo päivittyvät verkkokauppaan automaattisesti mikäli käytössäsi on Redoflown varastonhallintamoduuli. Voit lisätä tekstiä, kuvia, videoita, 360°-katselmuksia ja muita dokumentteja tuote-esittelysivulle sekä tarjota asiakkaalle myös muita asiakasta mahdollisesti kiinnostavia tuotteita.

Verkkokauppamoduulin mukana tulevat laajat markkinointitoiminnot aina kupongeista ja vouchereista sähköpostimarkkinointiin ja SEO-toimenpiteisiin saakka. Voit määrittää erilaisia markkinointikampanjoita, kuten alennuksia ja kaksi tuotetta yhden hinnalla -kampanjoita. Lisäksi, Business Central luo sinulle tarkat raportit markkinoinnistasi, joiden avulla voit kehittää verkkokauppasi markkinointia entisestään.

Verkkokauppa on täysin mobiilioptimoitu ja se tukee kaikkia kieliä, valuuttoja ja verkkomaksutapoja. Asiakkaan maksaessa ostoksensa, verkkomaksujen prosessointi tapahtuu turvallisesti Business Centralin kautta, niin selain- kuin mobiilimaksutapahtumissakin. 

Moduuli sisältää palveluportaalin B2B-asiakkaillesi, josta asiakkaasi löytävät kaiken tarvittavan tiedon samasta paikasta. Portaalissa voit määrittää tuotteiden hinnat asiakaskohtaisesti sekä antaa asiakkaillesi mahdollisuuden nähdä aiemmat tilaukset ja laskut sekä luoda alakäyttäjiä yrityksensä toimihenkilöille, jotta hekin pääsevät käsiksi portaalista löytyviin tietoihin.

Kiinnostuitko?

Kerromme sinulle ratkaisustamme mielellämme lisää!

Jätä meille viesti täyttämällä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

9 + 1 =

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Kiilakiventie 1, 90250 Oulu

Vanha Kaarelantie 33 A , 01610 Vantaa

010 206 3090

etunimi.sukunimi@redocap.fi