ZigaForm version 5.7.6
010 206 3090

Sopimusten ja huoltojen hallinta

Automatisoi sopimusprosessit ja hallitse huoltoja.

Redoflow® sopimusten hallinta

Sopimusten hallinnalla pidät sopimuksesi turvassa ja ajan tasalla sekä laskutat asiakkaitasi automaattisesti. Huoltojen hallinta auttaa sinua ylläpitämään rekisteriä laitteistostasi sekä sopimuspohjaisista huolloista ja niiden laskutuksista.

Sopimuslaskutus

Jatkuvien sopimusten hallinta ja laskutusautomaatio. Automaattisesti tapahtuva laskutus asiakkaille, joille palveluita tarjotaan sopimusluonteisesti. Yhdistää asiakkaalle tehtävät lisätyöt automaattisesti sopimuslaskutuksiin.

Huoltohallinto

Hallitset helposti laiterekisterin ylläpitoa, sopimusten kausilaskutusta, sopimuspohjaisia määräaikaishuoltoja sekä huoltotöiden vastaanottoa, töiden kirjauksia, varaosien käyttöä ja laskutusta.

Sopimusten hallinta

Pidä sopimuksesi turvassa, järjestyksessä ja ajan tasalla Redoflow sopimusten hallinnalla. Helposti määritettävien käyttöoikeuksien avulla sopimuksia pääsevät hallinnoimaan ja katsomaan juuri oikeat henkilöt.

Sopimusten hallinta antaa mahdollisuuden automatisoida jatkuvien asiakassopimusten laskutuksen. Sopimuslaskutus sopii yrityksille, jotka laskuttavat asiakkaitaan säännöllisesti esimerkiksi kuukausittain tai viikoittain. Säännöllisesti laskutettavia tuotteita ja palveluita ovat esimerkiksi lisenssimaksut, vuokrat, siivouspalvelut tai jäsenmaksut. Redoflow sopimusten hallinnan avulla pidät sopimuksesi turvassa ja ajantasalla.

HUOLTOJEN HALLINTA

Huoltojen hallinnan avulla hallitset helpoin asetuksin laiterekisterin ylläpitoa, sopimusten kausilaskutusta, sopimuspohjaisia määräaikaishuoltoja sekä huoltotöiden vastaanottoa, töiden kirjauksia, varaosien käyttöä ja laskutusta. Moduuli sopii hyvin yrityksille, joilla on laaja huollettava laitekanta. Palvelu ilmoittaa automaattisesti, milloin laitteet tarvitsevat huoltoa, ja näin varmistat palveluidesi toimivuuden. Selkeä raportointinäkymä auttaa sinua priorisoimaan huoltotoimenpiteet ja kehittämään huoltopalveluitasi edelleen.  

Sopimusten hallinnalla tehostat ajankäyttöä ja asiakkuuksien hallintaa

Sähköisellä sopimusten hallinnalla varmistat, että sopimukset ovat järjestyksessä ja helposti löydettävissä. Voit antaa käyttöoikeudet vain niille henkilöille, joiden haluat pääsevän käsiksi sopimustietoon. Käyttäjille voidaan määrittää käyttäjätasoja, joiden avulla voidaan rajata mitä eri sopimuksia ja sopimustietoja käyttäjät pääsevät katsomaan. Sopimusten kokonaissumma ja sisältö ovat aina nähtävilläsi ja pilvipohjainen järjestelmä, Microsoft Dynamics 365 Business Central, mahdollistaa sopimusten tarkastelun mistä päin maailmaa tahansa. Automatisoimalla jatkuvien asiakkuuksien laskutuksen tehostat työskentelyäsi, sillä voit käyttää laskutukseen kuluvan ajan tuottavan työn tekemiseen. Sähköinen sopimusten hallinta sopii kaiken kokoisille yrityksille, toimialasta riippumatta, ja on tarkoitettu niin suurten kuin pienempienkin sopimusten hallintaan.

Useimmiten personoimme sopimuspohjat asiakkaan käyttötarkoituksiin sopiviksi, mutta käytössäsi on myös useita valmiita sopimuspohjia. Hakutoiminnon avulla löydät etsimäsi sopimukset, jotka ovat aina liitettyinä sopimusta koskevaan asiakkuuteen. Redoflown tietoturva on korkeatasoinen – kaikki informaatio on suojatuilla palvelimilla ja tarvittaessa suojaustasoa voidaan nostaa asiakaskohtaisesti. Sähköinen allekirjoitustoiminto paitsi säästää aikaa ja vaivaa, on myös askel kohti vihreämpää ja paperitonta toimistoa. Sopimustietoa voidaan käyttää monipuolisesti raportoinnissa ja siten liiketoiminnan kehittämisessä – esimerkiksi sopimusarvoja voidaan käyttää asiakkuuksien hallinnassa ja myyntivolyymien määrittämisessä.

Kiinnostuitko?

Kerromme sinulle mielellämme lisää!

Asiakkaitamme

Jätä meille viesti täyttämällä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

5 + 5 =

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Kiilakiventie 1, 90250 Oulu

Vanha Kaarelantie 33 A , 01610 Vantaa

010 206 3090

etunimi.sukunimi@redocap.fi