ZigaForm version 4.6.3

Sopimusten ja huoltojen hallinta

Automatisoi sopimusprosessit ja hallitse huoltoja

Sopimuslaskutus

Jatkuvien sopimusten hallinta ja laskutusautomaatio. Automaattisesti tapahtuva laskutus asiakkaille, joille palveluita tarjotaan sopimusluonteisesti. Yhdistää asiakkaalle tehtävät lisätyöt automaattisesti sopimuslaskutuksiin.

Huoltohallinto

Hallitset helposti laiterekisterin ylläpitoa, sopimusten kausilaskutusta, sopimuspohjaisia määräaikaishuoltoja sekä huoltotöiden vastaanottoa, töiden kirjauksia, varaosien käyttöä ja laskutusta.

SopimuSLASKUTUS

Sopimuslaskutus sopii yrityksille, jotka laskuttavat asiakkaitaan säännöllisesti esimerkiksi kuukausittain tai viikoittain. Säännöllisesti laskutettavia tuotteita ja palveluita ovat esimerkiksi lisenssimaksut, vuokrat, siivouspalvelut tai jäsenmaksut. Redoflow sopimusten hallinnan avulla pidät sopimuksesi turvassa ja ajantasalla. Helposti määritettävien käyttöoikeuksien avulla sopimuksia pääsevät hallinnoimaan ja katsomaan juuri oikeat henkilöt.

HUOLTOHALLINTO

Huoltojen hallinnan avulla hallitset helpoin asetuksin laiterekisterin ylläpitoa, sopimusten kausilaskutusta, sopimuspohjaisia määräaikaishuoltoja sekä huoltotöiden vastaanottoa, töiden kirjauksia, varaosien käyttöä ja laskutusta. Moduuli sopii hyvin yrityksille, joilla on laaja huollettava laitekanta. Palvelu ilmoittaa automaattisesti, milloin laitteet tarvitsevat huoltoa, ja näin varmistat palveluidesi toimivuuden. Selkeä raportointinäkymä auttaa sinua priorisoimaan huoltotoimenpiteet ja kehittämään huoltopalveluitasi edelleen.  

Kiinnostuitko?

Kerromme sinulle mielellämme lisää!

Asiakkaitamme

Jätä meille viesti täyttämällä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

3 + 3 =

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Tietotie 2, 90460 Oulunsalo

Vanha Kaarelantie 33 A , 01610 Vantaa

010 206 3090

etunimi.sukunimi@redocap.fi