ZigaForm version 5.7.6
010 206 3090

Lisää yrityksen tehokkuutta, tuottavuutta ja kannattavuutta edistyksellisellä ERP-alustalla ja siihen suunniteltujen järjestelmäratkaisujen avulla.

Tehokas ERP-ratkaisu liiketoiminnan perusprosessien automatisointiin

Microsoft Dynamics 365 Business Central on tehokas ERP-ratkaisu, jonka hankit kustannustehokkaasti ja nopealla käyttöönotolla. Redoflow-moduulien avulla automatisoit liiketoiminnan perusprosesseja, joten voit siirtää resursseja tuottavan työn tekemiseen. Redoflow-moduulien avulla säästät merkittävästi rahaa ja aikaa ERP-ympäristön käyttöönotto- ja/tai päivitysvaiheessa.

Ota käyttöön ominaisuudet, joita tarvitset

Redoflow-moduulit kootaan liiketoimintasi yksilöllisten tarpeiden mukaan, joten maksat vain niistä palveluista, jotka valitset mukaan pakettiin. Moduulit mahdollistavat sen, että voit ottaa käyttöösi vain ne ominaisuudet, joita todella tarvitset. 

Voit myös olla huolehtimatta, että joutuisit vaihtamaan järjestelmää tai palvelua yrityksesi kasvaessa ja liiketoiminnan laajentuessa, sillä palvelu skaalautuu yrityksen kasvun mukana. Kaikki tarvitsemasi löytyy myös jatkossakin samasta järjestelmästä!

Säästöä automatisoinnilla

Mitä Redoflow-moduuleja yrityksen kannattaa valita? Tähän kysymykseen auttavat kokeneet asiantuntijamme. Haluamme olla asiakkaillemme helposti lähestyttävä kumppani, jonka kanssa on mutkatonta tehdä yhteistyötä ja autamme mielellämme kartoittamaan tarvittavat moduulit. Lähdemme liikkeelle kartoittamalla liiketoimintasi nykytilan, tarpeet ja tavoitteet – näiden perusteella kokoamme sopivan Redoflow-kokonaisuuden.

Esimerkiksi data-analytiikan avulla saat automaattisesti oikeilla tiedoilla päivittyvät raportit ja säästät omaa aikaasi niiden tekemiseen. Taloushallinnon moduulin avulla optimoit varastotasot, vältät myynnin menetykset ja maksimoit kannattavuutesi. Tämän moduulin avulla tehostat myös kassavirtaa, raportointia sekä automatisoit maksuprosessit. Jos yritykselläsi on esimerkiksi kausittaista laskutusta tai paljon huollettavaa laitekantaa, kannattaa ottaa käyttöön sopimusten hallinnan moduuli, jolla automatisoit laskutus- ja sopimusprosessit, hallitset huoltoja ja tehostat liiketoimintaa. Kun haluat pienentää riskiä kustannusten aliarviointiin, työskennellä sujuvasti etänä ja pitää projektit aikataulussa sekä budjetissa, niin vastaus on projektinhallinnan moduuli. Sen avulla tehostat samalla viestintää ja tiimityöskentelyä.

Varaa ilmainen kartoitus täältä: Ota yhteyttä – Redocap tai p. 010 206 3090.