ZigaForm version 5.0.5
010 206 3090

Yrityksen tarina

 

Redocap Oy perustettiin vuonna 2010 palvelemaan suomalaisia yrityksiä näiden liiketoiminnan kehitys- ja rahoitustarpeissa. Yrityksen toiminta on perustunut aina korkeatasoiseen osaamiseen sekä palvelun laatuun. Asiakkaille toteutetut palvelut on tehty aina laadukkaasti ja hyvin lopputuloksin, mikä on näkynyt erittäin korkeana asiakastyytyväisyytenä. Jos asiakkaan tarve ja meidän tarjonta eivät täysin kohtaa, olemme ehdottaneet asiakkaalle verkostosta toimijaa, jolla kyseinen osa-alue on aidosti hallussa. Laadukasta palvelua on osata sanoa myös ”ei”, jos asiakkaalle sopivaa ratkaisua tai palvelua ei löydy.

 

Vuonna 2015 lähdimme laajentamaan palveluvalikoimaamme asiakkaiden kautta esiin tulleisiin haasteisiin liiketoimintaprosessien johtamisen ja taloudellisen analytiikan osalta. Halusimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen liiketoimintajohtamisen ERP-ympäristön, mikä mahdollistaa liiketoimintaprosessien sovituksen ympäristöön, yhdistää yrityksen liiketoimintadatan yhteen paikkaan ja toimii asiakkaan liiketoiminnan alustana alusta kestävään kasvuun asti.

 

Kartoitimme lukuisia ratkaisuja ennen valintaamme, mikä olisi sopivin suunnitelmassa olevaan palvelumalliin. Tämän lisäksi halusimme tähän liiketoiminnan laajentamiseen parhaan mahdollisen ja kokeneen tiimin. ERP-ympäristöksi valitsimme Microsoft Dynamics 365 Business Centralin, mikä niin käytettävyydeltään, ominaisuuksiltaan, kehityksen kuin ylläpidon näkökulmasta tarjoaa kaikki liiketoiminnan kannalta tärkeimmät elementit.

 

Nyt viisi vuotta myöhemmin olemme tuoneet markkinoille Redoflow- palvelukonseptin, mikä on erittäin laadukas ja kattava palvelukokonaisuus asiakkaillemme, toimialasta riippumatta. Konseptin rakentamisessa ja kehittämisessä on ollut paljon erilaisia vaiheita, epäonnistumisia ja onnistumisia. Kehityksessä on ollut mukana myös asiakkaita, joiden palaute näkyy valmiissa kokonaisuudessa. Palvelukonseptimme on saanut erittäin hyvän vastaanoton asiakkailtamme ja se antaa vahvimman pohjan tulevaisuudelle. Yhtiömme tavoitteena ei ole olla suurin, johtavin tai muutakaan kulunutta. Haluamme olla fiksuin valinta niin asiakkaillemme kuin työntekijöillemme ja sidosryhmillemme. Tee sinäkin fiksu valinta.

 

– Teemu Pääkkö, toimitusjohtaja, Redocap Oy

Jätä meille viesti täyttämällä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

6 + 13 =

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Tietotie 2, 90460 Oulunsalo

Vanha Kaarelantie 33 A , 01610 Vantaa

010 206 3090

etunimi.sukunimi@redocap.fi