ZigaForm version 5.7.6
010 206 3090

Yrityksen tarina

Redocap Oy perustettiin vuonna 2010 palvelemaan suomalaisia yrityksiä näiden liiketoiminnan kehitys- ja rahoitustarpeissa. Yrityksen toiminta on perustunut aina korkeatasoiseen osaamiseen sekä palvelun laatuun. Asiakkaille toteutetut palvelut on tehty aina laadukkaasti ja hyvin lopputuloksin, mikä on näkynyt erittäin korkeana asiakastyytyväisyytenä. Jos asiakkaan tarve ja meidän tarjonta eivät ole kohdanneet, olemme ehdottaneet asiakkaalle verkostostamme toimijaa, jolla kyseinen osa-alue on palveluvalikoimassaan. Mielestämme vastuullista palvelua on sanoa myös ”ei”, jos asiakkaalle sopivaa ratkaisua tai palvelua ei omasta valikoimasta löydy.

 

Vuonna 2015 lähdimme laajentamaan palveluvalikoimaamme asiakkaiden kautta esiin tulleisiin haasteisiin liiketoimintaprosessien johtamisen ja taloudellisen analytiikan osalta. Asiakkaiden perushaasteet liittyivät liiketoimintaprosessien toteuttamisessa käytettäviin erillisiin järjestelmiin ja tästä johtuvaan datatiedon hajanaisuuteen. Raportit olivat exceleissä, pysäytyskuvia menneestä ajasta ja niiden käytettävyys yrityksen reaaliaikaisen kokonaiskuvan tai rahoituksellisen aseman selvittämisen näkökulmasta heikkoja. Halusimme tähän tilanteeseen tarjota asiakkaillemme muutoksen. Aidosti parhaan ratkaisun, jolla yrityksen tiedolla johtaminen on mahdollista. Halusimme alustaksi liiketoimintajohtamisen ERP-ympäristön, mikä mahdollistaa liiketoimintaprosessien sovituksen ympäristöön. Yhdistää yrityksen liiketoimintadatan yhteen paikkaan ja sitä kautta antaa mahdollisuuden rakentaa asiakkaalle laadukkaat dynaamiset raportointimallit – alustan kestävään kasvuun.

 

Kartoitimme lukuisia ratkaisuja ennen valintaamme, mikä olisi sopivin suunnitelmassa olevaan palvelumalliin. Tämän lisäksi halusimme tähän liiketoiminnan laajentamiseen parhaan mahdollisen ja kokeneen tiimin. ERP-ympäristöksi valitsimme Microsoft Dynamics 365 Business Centralin, mikä niin käytettävyyden, ominaisuuksien, kehityksen kuin ylläpidon näkökulmasta tarjoaa kaikki liiketoiminnan kannalta tärkeimmät elementit.

 

Nyt viisi vuotta myöhemmin olemme tuoneet markkinoille Redoflow®-palvelukonseptin, mikä on erittäin laadukas ja kattava palvelukokonaisuus asiakkaillemme, toimialasta riippumatta. Konseptin rakentamisessa ja kehittämisessä on ollut paljon erilaisia vaiheita, epäonnistumisia ja onnistumisia. Kehityksessä on ollut mukana myös asiakkaita, joiden palaute näkyy valmiissa kokonaisuudessa. Palvelukonseptimme on saanut erittäin hyvän vastaanoton asiakkailtamme ja se antaa vahvimman pohjan tulevaisuudelle. Redoflow®- konsepti kehittyy koko ajan ja tuo ylivoimaisia kilpailuetuja asiakkaillemme myös tulevaisuudessa.

 

Yhtiömme tavoitteena on edelleen tarjota asiakkaillemme markkinoiden paras palvelukokemus koko asiakkuuden elinkaaren ajan. Haluamme olla fiksuin valinta niin asiakkaillemme kuin työntekijöillemme ja sidosryhmillemme. Tee sinäkin fiksu valinta.

– Teemu Pääkkö, toimitusjohtaja, Redocap Oy