ZigaForm version 5.7.6
010 206 3090

Rekisteriseloste

Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste

(HetiL 523/99, 10 §)

1. Rekisterinpitäjä

Redocap Oy, joka toimii rekisterinpitäjänä, Tietotie 2, 90460 Oulunsalo, y-tunnus 2339852-5
 

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö / yhteyshenkilö

Redocap Oy
Osoite:                   Tietotie 2
Postiosoite:           90460 Oulunsalo
Sähköposti:           etunimi.sukunimi@redocap.fi

3. Rekisterin nimi

Redocap Oy:n henkilötietorekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Redocap Oy: n asiakas-, rekrytointi- ja liikesuhteiden hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää myös toiminnan kehittämiseen sekä tilastollisiin tarkoituksiin.

Tietoja voidaan käsitellä myös Redocap Oy:n yhteistyökumppaneiden toimesta markkinointiin tai muuhun hallinnointiin liittyvissä tehtävissä.

Ottaa työnantajana vastaan työnhakijoiksi ilmoittautuvien työpaikkahakemuksia, hakemus voi olla suunnattu tiettyyn tehtävään tai avoin hakemus

Säilyttää työnhakijan antamia hakemustietoja hakijarekisterissä tietyn tehtävän osalta, kunnes valintapäätös on tehty. Valinnan jälkeen tehtävään tulleet hakemukset siirretään arkistoon, jossa niitä säilytetään 6 kuukautta hakuprosessin päättymisestä

Hakijatietoja säilytetään aina luottamuksellisesti, eikä hakijoiden antamia hakemustietoja luovuteta em. rekrytointiprosesssin ulkopuolelle. Luottamuksellisuus tarkoittaa, että hakijatiedot ovat vain niiden henkilöiden saatavilla, jotka ovat näiden tietojen käyttöön oikeutettuja

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteröityneiden ryhmä: Redocap Oy:stä työpaikkaa hakeneet henkilöt

  • Yrityksen nimi ja yhteystiedot
  • Yhteyshenkilön nimi
  • Yhteyshenkilön puhelinnumero
  • Yhteyshenkilön sähköposti
  • Asiakkuuteen tai muuhun asialliseen yhteyteen liittyvät tiedot
  • Henkilötiedot: nimi, yhteystiedot, syntymävuosi samannimisten henkilöiden yksilöimiseksi, vapaamuotoinen hakemuksen saateteksti ja lisätiedot
  • Hakijan koulutus- ja työkokemustiedot
  • Hakijan kokemus- ja osaamisprofiilia kuvaavat tiedot
  • Hakijan ammatilliset tulevaisuudensuunnitelmat
  • Hakijan toivomukset tulevasta työtehtävästä

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Redocap Oy:n oma toiminta sekä yleisesti saatavilla olevat internetlähteet, asiakkaiden itse toimittamat tietomateriaalit, Bisnode Oy:n, Vainu Oy:n ja Asiakastieto Oy:n tietokanta.

7. Lakienmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta Redocap Oy:n ulkopuolelle. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle tapahtuu EU:n komission hyväksymiä sopimuslausekkeita käyttäen.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Tietojärjestelmät on suojattu salasanoilla ja muilla teknisesti tarvittavilla toimenpiteillä.
Ulkopuolisten ei ole mahdollista päästä tietojen säilytyspaikkoihin, sillä Redocap Oy: n tiloihin ei pääse ilman kulun valvontaa, eikä liikkuminen ole mahdollista ilman asianmukaista kulunvalvontakorttia.

9. Tarkastusoikeus

Henkilöllä on Henkilötietolain 26§:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisteriyhdyshenkilölle. Rekisteröidyllä on oikeus vaatia tietojansa oikaistaviksi, poistettaviksi tai täydennettäviksi. Tiedon korjaamisoikeus on eri asia kuin tiedon poistamisoikeus. Mikäli henkilöllä Redocap Oy:n kanssa asiallinen yhteys vireillä tai tilaushistoriaa, ei Redocap Oy:llä ole velvollisuutta poistaa kyseisen henkilön tietoja rekisteristään.

Henkilöllä on mahdollista kieltää tietojensa käyttö markkinointitarkoituksiin. Tällöin Redocap Oy merkitsee rekisteriinsä henkilön tietojen kohdalle markkinointikiellon.

Jätä meille viesti täyttämällä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

9 + 4 =

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Kiilakiventie 1, 90250 Oulu

Vanha Kaarelantie 33 A , 01610 Vantaa

010 206 3090

etunimi.sukunimi@redocap.fi