ZigaForm version 5.7.6
010 206 3090

Referenssit

Talenom on suomalainen tilitoimistopalveluita tarjoava yritys. Heille on tärkeää kehittää asiakkuuksiaan jatkuvasti ja olla edelläkävijöitä omilla toimialoillaan. Redocap on toteuttanut heille ennakoivaa analytiikkaa sekä erilaisia mahdollisuuksia ja tapoja seurata muutosten jalkauttamisen vaikuttavuutta ja kehitystä.

Mirasys on yksi johtavia VMS palvelujen toimittajista. Vuonna 1997 perustettu Mirasys keskittyy yrityksesi tärkeimpään omaisuuteen, eli dataan. Redocap on päivittänyt asiakkaan järjestelmäympäristön Microsoft Dynamics 365 Business Centraliin sovittaen siihen asiakkaan liiketoimintaprosessit.

 

 

SnackFood on elintarvikkeiden agentuuriliike. Redocap on toiminut pitkään SnackFood Oy:n järjestelmäympäristön ylläpitäjänä ja kehittäjänä.

 

Fincumet Container Oy on Suomen johtava jätehuoltoalan toimittaja. Redocap on hoitanut heille kokonaisjärjestelmän toimituksen ja ylläpidon sekä analytiikan toteutuksen.

Potwell Oy on seitsemän perunapakkaamon ja -kuorimon omistama Suomen suurin perunatuotteiden myynti-, hankinta- ja kehitysyhtiö. Redocap on toiminut pitkään Potwell Oy:n järjestelmäympäristön ylläpitäjänä ja kehittäjänä.

 

 

 

Greene on suomalainen yritys, jonka tehtävä on auttaa asiakasyrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan etuja sähkön yhteishankinnan kautta. Redocap toteutti kokonaisjärjestelmäympäristön toimituksen ja liiketoimintaprosessien sovitukset sekä automaation lisäämisen perusprosesseihin. Kokonaisvaltaisen analytiikan toteutus Redoflow Dashboard -mallin mukaisesti.

Lue koko asiakastarina

 

Finn Spring Oy on suomalainen, Toholammin Härkänevan kylässä sijaitseva lähdevesiä ja virvoitusjuomia valmistava perheyritys. Redocap Oy on toiminut asiakkaan talous-, rahoitus- ja analytiikka-asiantuntijana.

Olemme olleet monipuolisesti innovaation keksijän mukana vuodesta 2011. Redocap on ollut kehittämässä innovaatiosta liiketoimintaa ja ollut mukana sekä ydintiimin että rahoituskokonaisuuden rakentamisessa. Lisäksi olemme olleet mallintamassa, toteuttamassa ja kehittämässä mm. somekanavissa tapahtuvaa asiakaskokemusta.

Finnkino Oy on suomalainen elokuvayhtiö ja Suomen ja Baltian maiden suurin elokuvateatteriketju. Redocapin asiantuntijatiimi on ollut toteuttamassa asiakkaalle big data -analyysimallia ja mittaristoja liiketoiminnan kehittämiseen.

 

 

InExchange on yksi Euroopan nopeimmin kasvavia sähköisten aineistojen operaattoreita ja Pohjoismaiden suurin sähköisen aineiston liiketoimintaverkosto. Redocap on ollut mukana InExchangen palveluiden ja tuotteiden kehittämisessä vuodesta 2010 lähtien. Olemme vastanneet myös palvelukokonaisuuden etabloinnista Suomeen sekä myynnin ja markkinoinnin toteuttamisesta Suomessa.

 

 

Abena on terveydenhuollon ratkaisujen sekä muiden alaa sivuavien tuotteiden valmistaja ja tukkumyyjä. Redocap on toteuttanut heille ympäristön päivityksen Business Centraliin ja vastaa heidän ympäristön ylläpidosta ja jatkokehityksestä.

 

 

Luonnosta Finland Oy on suomalaisten viljelijöiden omistama 1986 perustettu perunan ja muiden vihannesten myyntiin erikoistunut yritys. Redocapin asiantuntijatiimi on toteuttanut heille ympäristön päivityksen Microsoft Business Centraliin konsernitasolla ja vastaa heidän ympäristön jatkokehityksestä ja ylläpidosta.

 

 

Optiscan Oy on Helsingissä sijaitseva varaston ja kentällä liikkuvan henkilöstön ohjauksen ja automaattisen tunnistuksen ratkaisuja toimittava yritys. Redocap on toimittanut heille Microsoft Business Centralin ja vastaa heidän ympäristön ylläpidosta ja kehityksestä. 

 

 

Kuljetusliike Ville Silvasti on Pohjoismaiden suurin raskaiden ja ylimittaisten kuljetusten erikoisosaaja. Redocap on tehnyt heille järjestelmän päivityksen ja vastaa heidän ympäristön ylläpidosta ja jatkokehityksestä.

 

 

Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon

”Yrityksemme on kasvanut voimakkaasti jo useita vuosia kaikilla mittareilla. Matkan varrella olemme hankkineet erilaisia toiminnanohjauksen- ja taloushallinnon ratkaisuja tukemaan kasvuamme. Halusimme kuitenkin palvella asiakkaitamme vielä paremmin ja saada laadukasta dataa järjestelmistämme johtamisen tueksi.

Huomasimme, että erillisten järjestelmiemme käyttökustannukset nousivat koko ajan ja niistä saatava tieto oli hajanaista sekä huonolaatuista. Etsimme markkinoilta parasta mahdollista ratkaisua ja valitsimme Redocap Oy:n tarjoamat ratkaisut. Heidän toimintatapansa miellytti heti alusta alkaen. Sovitut asiat määrittelyvaiheesta toteutukseen hoidettiin erittäin ammattitaitoisesti, eikä negatiivisia yllätyksiä tullut vastaan toimitusaikataulun tai kustannusten suhteen. Lisäksi hyödynsimme heidän asiantuntemustaan asiakas- ja talousanalytiikan osalta.

Nyt olemme saaneet automatisoitua useita perusprosessejamme, joihin sitoutui aiemmin paljon resursseja. Tämän lisäksi myös järjestelmäympäristömme kustannukset ovat laskeneet merkittävästi ja olemme saaneet käyttöömme erittäin laadukkaan ja oikea-aikaisen raportoinnin. Voin suositella Redocap Oy:tä kumppaniksi, jos haluatte automatisoida prosessejanne, alentaa käyttökustannuksia ja johtaa liiketoimintaanne aidosti tiedolla.”

 

Topi Saukkonen

toimitusjohtaja, Greene

Lue lisää palveluistamme!

Jätä meille viesti täyttämällä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

2 + 13 =

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Kiilakiventie 1, 90250 Oulu

Vanha Kaarelantie 33 A , 01610 Vantaa

010 206 3090

etunimi.sukunimi@redocap.fi