ZigaForm version 5.7.6
010 206 3090

Moni yritys on joutunut pohtimaan toimintaansa nykyisen maailmantilanteen aikana ja ottamaan käyttöön uusia toimintamalleja. Ensin meidät yllätti koronapandemia, sitten iski Ukrainan sota ja lisäksi vielä energiakriisi, jotka ovat kaikki heikentäneet taloustilannetta ja -näkymiä.

Tällaisina aikoina on erityisen tärkeää pystyä seuramaan yrityksen lukuja, automatisoida ja hallita paremmin yrityksen perusprosesseja, laskea kustannuksia ja johtaa liiketoimintaa tiedolla. Tehokas työkalu yrityksen liiketoiminnan tuottavuuden, kannattavuuden ja ennakoitavuuden seurantaan on edistyksellinen ERP-alusta Microsoft Dynamics 365 Business Central -ympäristössä. Asiakkaamme ovat saaneet toiminnanohjausjärjestelmän avulla automatisoitua useita perusprosessejaan, onnistuneet laskemaan järjestelmäympäristön kustannuksia sekä tekemään onnistuneita päätöksiä laadukkaan ja oikea-aikaisen datan ansiosta.

Nykyaikaisen ERP-alustan erilaisten Redoflow-moduulien avulla järjestelmäympäristö saadaan rakennettua personoidusti yrityksen liiketoiminnan yksilöllisiin tarpeisiin sopivaksi. Vaihtoehtoja löytyy mm. kassavirran ja raportoinnin tehostamiseen ja maksuprosessien automatisointiin. Jopa varastotasot voi optimoida ja välttää näin myynnin menetykset ja maksimoida kannattavuuden. Laskutus- ja sopimusprosessit helpottuvat niiden automatisoinnilla, mikä tehostaa liiketoimintaa. Käymme kanssasi läpi eri moduulivaihtoehdot ja valitsemme niistä juuri sinun liiketoimintaasi parhaiten hyödyntävät vaihtoehdot.

Tässä viisi hyötyä, miksi sinunkin kannattaa viimeistään nyt ottaa käyttöön personoitu ERP-ratkaisu:

Helppo ja monipuolinen käyttää

Vanhat käsitykset hankalasta ja vaikeakäyttöisestä toiminnanohjausjärjestelmästä voi unohtaa, kun käytössä on Microsoft Dynamics 365 Business Central yhdistettynä laajaan ymmärrykseemme liiketoimintaprosesseista, järjestelmäratkaisuista, data-analytiikasta ja rahoituksesta. Käyttäjäystävällinen Microsoft Dynamics 365 Business Central on yhteensopiva muiden Microsoftin työkalujen kanssa. Kyseessä on liiketoimintasi tarpeisiin mukautuva sekä markkinoiden monipuolisin ja luotettavin ERP-järjestelmä.

Lisäät kustannustehokkuutta

Redoflow-moduulien avulla automatisoit liiketoiminnan useita perusprosesseja, joihin sitoutuu paljon resursseja. Manuaalisen työn väheneminen ja päällekkäisten töiden poisjäämisen ansiosta pystyt siirtämään resursseja tuottavan työn tekemiseen. Redoflow-moduulien ja Redoflow-käyttöönottokonseptin avulla säästät siis merkittävästi aikaa ja rahaa – myös käyttöönottovaiheessa.

Saat laadukasta ja oikea-aikaista dataa

Yrityksen tilan ymmärtäminen voi olla haastavaa, jos raportit ovat vaikeaselkoisia, etkä saa niistä selville kaikkea tarvitsemaasi dataa. ERP-järjestelmän data-analytiikan avulla saat liiketoiminnan kriittiset menestyspisteet helposti ymmärrettävään visuaaliseen muotoon. Raportit päivittyvät automaattisesti, joten voit olla aina varma tietojen oikeellisuudesta. Raportointi tuotetaan järjestelmään syntyvästä datasta, jossa yhdistyvät niin liiketoimintaprosesseistasi saatava informaatio kuin talousdatakin.

Johdat liiketoimintaa tiedolla

ERP-järjestelmän ansiosta kaikki yrityksen data ja tärkeimmät toiminnot ovat samassa järjestelmässä, mikä antaa mahdollisuuden johtaa liiketoimintaanne aidosti tiedolla. Saat yritystoiminnan kehittämisen sekä johtamisen tueksi selkeät, monipuoliset ja informatiiviset raporttipohjat, joiden avulla raportoit liiketoimintasi tilasta oikea-aikaisesti. Raportoinnin avulla liiketoiminnan kehitystä on helppo seurata ja paikantaa tärkeimmät kehityskohteet.

Parannat kilpailuetuasi ja saavutat tavoitteesi

Markkinoiden monipuolisimman ERP-alustan tarjoama tarkka raportointi yhdistettynä vankkaan ammattitaitoomme liiketoiminnan kehittämisestä ja rahoituksesta luovat erinomaiset puitteet kasvulle ja tavoitteiden saavuttamiselle. Teemme yhdessä suunnitelman, jonka avulla saamme vietyä liiketoimintaasi tehokkaampaan ja taloudellisesti kestävämpään suuntaan. Kartoitetaan yhdessä liiketoimintasi nykytila, tunnistetaan tärkeimmät kehityskohdat ja kirkastetaan tavoitteet!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä p. 010 206 3090 tai varaa ilmainen kartoitus täältä.