ZigaForm version 5.7.6
010 206 3090

Onko varastonne teemana hallitsematon kaaos?

Mikäli varastonhallintaa tehdään ruutupaperille varaston seinälle tai muistin varaan, voisi olla aika pysähtyä miettimään modernimpaa ratkaisua. Hidas ja tehoton varasto hankaloittaa jokapäiväistä työskentelyä. Myös olemassa oleva sähköisen järjestelmän toimivuus on hyvä arvioida aika ajoin. Tehokkain järjestelmä on yrityksen keskitetty järjestelmä, jossa tiedot päivittyvät reaaliaikaisesti. Näin tiedot siirtyvät suoraan esimerkiksi varaston ja kirjanpidon välillä.

Toiminnanohjausjärjestelmän avulla varastotasot pysyvät ajan tasalla ja toimitusketjut pyörivät automaattisesti. Kannattavuus maksimoidaan, kun järjestelmä huolehtii oikean määrän oikeaa tavaraa hyllyyn – oikeaan aikaan. Automaattisesti voidaan laskea varaston läpimenoajat, varastotasot sekä uudelleentilauspisteet. Inhimillisiltä virheiltä vältytään, ja työtaakka sekä -tunnit kevenevät varastonhallinnan osalta huomattavasti.

Tuotannon tehokkuuden optimointi

Tuotantomäärien sekä -aikataulujen optimoiminen tapahtuu tuotanto-moduulin avulla. Tuotantosuunnitelmia ja ostotilauksia voidaan suunnitella automaattisesti myyntiennusteen sekä varastotasojen mukaisesti. 

Ketteryyttä myynti- ja ostolaskutukseen

Redoflow® Taloushallinto yhdistää kirjanpidon, myynnin, ostojen, varaston ja asiakasvuorovaikutusten tiedot. Näin olet koko ajan selvillä siitä, kuinka yritykselläsi menee ja mihin suuntaan liiketoimintasi kehittyy. Redoflow Taloushallinto koostuu neljästä sovelluksesta, joita ovat myynti- ja ostolaskutus, varastonhallinta sekä tuotanto.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää! 

Puh. 010 206 3090

info@redocap.fi